News

2.7 Miljoen engineers starten hun PC op met een afbeelding van Dinnissen Process TechnologyDinnissen Process Technology uit Sevenum staat bekend om haar innovatieve technieken om poeders en korrels te verwerken tot onder andere voedingsmiddelen, veevoeders, medicijnen en chemische producten. Voor het ontwerp van haar innovatieve machines en complete productieprocessen maakt Dinnissen gebruik van het bekende 3D ontwerpprogramma "SOLIDWORKS". De 2.7 Miljoen gebruikers van dit ontwerpprogramma starten voortaan op met een afbeelding van de Hamex Hamermolen van Dinnissen. Dinnissen is zeer vereerd dat Solids Works haar foto selecteerde om vorm te geven aan de uitstraling van de nieuwste versie van haar ontwerpprogramma.

Ontwerp Dinnissen gekozen voor beeldvorming belangrijk ontwerpprogramma
Dinnissen Process Technology ontwikkelt en fabriceert machines en complete productielijnen om poeders en korrels te verwerken tot allerlei producten in de onder andere de food, feed, farmacie en chemie. Zo is Dinnissen een bekende leverancier van technieken om babymelk, oploscacao, waspoeders, diervoeders en muesli te produceren. Voor het ontwerpen van al deze technieken maken de ontwikkelaars bij Dinnissen gebruik van het 3D ontwerpprogramma SOLIDWORKS. Daar sprong het vooruitstrevende ontwerp en de uitstraling van de machines van Dinnissen zo in het oog dat het bedrijf werd gevraagd een afbeelding te leveren voor het opstartscherm van de allernieuwste versie van het softwareprogramma. SOLIDWORKS koos voor een afbeelding van de Hamex Hamermolen met automatische zeefwisselaar van Dinnissen. Met deze innovatieve maalinstallatie kunnen fabrikanten hun producten nog sneller malen en bovendien supersnel overschakelen naar een andere maalfijnheid van hun producten. Wouter Kuijpers van Dinnissen is zeer vereerd dat ons ontwerp voor een innovatief product het symbool wordt voor één van de belangrijkste 3D ontwerpprogramma's die wereldwijd worden gebruikt. 2.7 Miljoen engineers maken zo kennis met ons bedrijf.

3D ontwerp voor betere en snellere ontwerpen van nieuwe producten
Een 3D ontwerp programma als SOLIDWORKS is voor bedenkers van nieuwe technieken erg belangrijk. Een 3D ontwerp geeft klanten al vroeg in het ontwerpproces een nauwkeurig inzicht in de oplossing die voor hen is bedacht. Het ontwerpproces bij Dinnissen verloopt door het gebruik van 3D ontwerpen 25% sneller en doelgerichter. Een 3D ontwerp van een nieuw te bouwen machine biedt ook veel voordelen voor de productie. De efficiency bij Dinnissen is op deze afdeling met 15% verbeterd.

About Dinnissen

Dinnissen Process Technology offers you a unique mix of expertise plus contracting and manufacturing facilities: from a stand-alone machine to a complete turnkey system, from pre-engineering to project management, and from design to assembly to start-up. Our one-stop shopping concept enables us to operate independently of third-party suppliers. Our extensive international network ensures that we can deliver anywhere in the world.

Tuesday December, 10
Nederlands English