News

Easy to Clean FeederValve met enorme capaciteitsrange

Dinnissen Process Technology uit Sevenum ontwikkelde een nieuwe innovatieve Easy-to-Clean Feedervalve met een gigantische capaciteitsrange. De nieuwe Feedervalve is prijsvriendelijk in aanschaf, onderhoud en gebruik. Dinnissen introduceert haar innovatie op 27 en 28 maart tijdens de Empack in Den Bosch en de Solids in Antwerpen.

Productiecapaciteit van 6 kilogram tot 50 ton per uur
Het kunnen produceren van een uiteenlopend scala aan producten, met één en dezelfde investering, is voor steeds meer ondernemingen een belangrijk uitgangspunt. Procesapparatuur moet daarom flexibel inzetbaar en gemakkelijk te reinigen zijn. Dinnissen ontwikkelt overwegend processoplossingen die aan deze specifieke eisen voldoen. Zoals de innovatieve Easy-to-Clean Feedervalve met een gigantische capaciteitsrange. Het productievermogen van de innovatieve doseerklep kan moeiteloos worden ingesteld van 6 kilogram tot 50 ton per uur. De Easy-to-Clean Feedervalve is eenvoudig geconstrueerd met slechts één aandrijving. Door haar compacte inbouwhoogte van slechts 150 mm is de doseerklep gemakkelijk in te bouwen. De compacte bouw en eenvoudige constructie voorkomen het achterblijven van productresten en maken de doseerklep snel en gemakkelijk te reinigen. De nieuwe Easy to Clean FeederValve verbruikt nauwelijks energie. De nieuwe doseerklep kent een lage aanschafprijs in vergelijking tot bestaande producten en is in veel sectoren toepasbaar.

Meer informatie over De Easy-to-Clean Feedervalve vindt u op de stand van Dinnissen tijdens de Empack in de Brabanthallen in Den Bosch (stand H301) en tijdens de Solids in Antwerp Expo in Antwerpen (stand D1023). Dinnissen presenteert deze noviteit bovendien tijdens de Powtech in Nurnberg(Hall 4 / Stand 4-323).

About Dinnissen

Dinnissen Process Technology offers you a unique mix of expertise plus contracting and manufacturing facilities: from a stand-alone machine to a complete turnkey system, from pre-engineering to project management, and from design to assembly to start-up. Our one-stop shopping concept enables us to operate independently of third-party suppliers. Our extensive international network ensures that we can deliver anywhere in the world.

Sunday December, 15
Nederlands English