Online najaarsexpo 2021

Welkom op onze online najaarsbeurs 2021.

Hier presenteren we de laatste ontwikkelingen bij Dinnissen Process Technology. We geven inzicht in ons volledig traceerbaar productieproces, tonen de cleanability van onze machines en met trots presenteren we wederom een unieke Pegasus® menger. 


Dinnissen BV

Op deze online najaarsbeurs presenteren wij u enkele van de nieuwste innovaties en ontwikkelingen bij Dinnissen. 
Indien u na het zien van de video's en foto's meer informatie wenst te ontvangen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

CONTACT


Wij produceren met volledige TRACEABILITY om hoge kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen. 

lees meer

efficienter produceren met verbeterde food safety DOOR hygienic design van dinnissen.

lees meer

Dinnissen ontwerpt, produceert en plaatst wederom een unieke PEGASUS® menger.

lees meer


Overig nieuws:


BV-2-Peti-DEF.322.jpg
PG-3750FH-WD.300.jpg
peti-menglijn-43.341.jpg

Uniek Big-Bag vulsysteem
Tijdens Solids 2021 toonde Dinnissen een nieuw en uniek Big-Bag vulsysteem, ontworpen voor een high-care omgeving. Bekijk hier onder andere een video waarin Frans Bakker meer vertelt over dit uniek systeem. 

video

Zeer toegankelijke Pegasus® Menger
Naast het big-bag vulsyteem omvatte het project voor deze klant ook een grote Pegasus® menger (3500 liter). Een mooie combinatie van hygienisch ontwerp, slimme toegankelijkheid en vertrouwde Pegasus® technologie. 

Benieuwd naar het totale proces? 
Neemt gerust vrijblijvend contact op met onze experts, of schrijf je in voor de nieuwsbrief om automatisch updates te krijgen. 

Energieverbruik Dinnissen Process Technology is volledig duurzaam

Energieverbruik Dinnissen Process Technology is volledig duurzaam Ons energieverbruik is volledig afkomstig van hernieuwbare bronnen. Dit betekent dat ons energieverbruik volledig duurzaam is...

Bericht lezen

Nieuw: ISO 45001 certificering voor een aantoonbaar veilige werkomgeving

Nieuw: ISO 45001 certificering voor een aantoonbaar veilige werkomgeving Dinnissen heeft deze maand een nieuwe ISO45001 certificering ontvangen van een onafhankelijk instituut. Deze certificering is...

Bericht lezen

Nieuw Dinnissen-opleidingscentrum voor jong technisch talent

Nieuw Dinnissen-opleidingscentrum voor jong technisch talent Om nieuwe medewerkers en stagiaires nog beter te kunnen begeleiden heeft Dinnissen onlangs een trainingslocatie geopend. Hier...

Bericht lezen

Dinnissen BV

Heeft u interesse in een van deze items? Wenst u meer informatie te ontvangen? Of heeft u procesgerelateerde vragen? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten, of plan een afspraak in met een van onze accountmanagers.

CONTACT