Vooruitstrevende innovaties

Met het oog op het beschermen van de gezondheid van medewerkers en milieu wenst u dus samenwerking met een partij die u vrijwaart van veiligheidsincidenten, downtime, afnemende productkwaliteit en claims. Daarnaast moet deze partij u helpen bij het optimaliseren en innoveren van uw productieprocessen. Met Dinnissen, die in eigen beheer steeds weer vooruitstrevende innovaties introduceert, komt u daadwerkelijk verder. Klik op de verschillende voorbeelden en overtuig uzelf van de toegevoegde waarde van deze oplossingen op maat.

Ontdek onze innovaties: Automatische vaten-leger, DIMA®-X 200-zakkenleger, transportsystemen en centrifugaal-zeefsystemen

Of neem vrijblijvend contact op voor een oplossing op maat. Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw complete proces.

Monstername
We’re proud to be trusted by the best producers in the world

We’re proud to be trusted by the best producers in the world


Automatische vaten-leger

Voor toxische, explosieve poederachtige producten

Persoonsbescherming, ergonomie en een veilige werkplek: ook dát zijn aandachtsgebieden waar Dinnissen u helpt met een optimale oplossing. Neem bijvoorbeeld deze primeur voor het volledig automatisch legen van 200 dm³ drums met toxische, explosieve poederachtige producten.

Meer informatie


DIMA®-X 200-zakkenleger

Robuuste DIMA®-X leegt 200 zakken per uur onder extreme omstandigheden

Met de introductie van de DIMA®-X 200-zakkenleger geeft Dinnissen de chemische industrie een sterke troef in handen voor het snel en langdurig legen van zakken onder de meest extreme omstandigheden. Deze doorontwikkeling van de klassieke DIMA® leegt maximaal 200 zakken per uur, waarbij het bulkgoed volledig kan variëren.

Meer informatie

DIMA®-X 200-zakkenleger

Transportsystemen

Transportsystemen

Pneumatisch en mechanisch transport met laag energieverbruik en lange levensduur

Dinnissen biedt u een grote variatie pneumatische en mechanische systemen voor het transporteren van poeders, korrels en granulaten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zowel zuigtransport (onderdruk) als blaastransport (overdruk). Daarnaast zijn er vele technieken beschikbaar voor de handling van vaten, zakken, BigBag’s, bag-in-box en diverse andere verpakkingsvormen.

Meer informatie


Centrifugaal-zeefsystemen

Zeven tot wel 30 ton/uur met maasopeningen van 250 - 2000 µ

Dinnissen biedt u zeefsystemen met capaciteiten tot wel 30 ton/uur en maasopeningen van 250-2000  . Geheel afhankelijk van het soort product en de benodigde grootte van het zeefoppervlak ontvangt u een oplossing die volledig voldoet aan de gewenste capaciteit en integratie in uw bestaande transportsysteem.

Meer informatie

Centrifugaal-zeefsystemen

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer

By keeping engineering, production, testing, and installation in-house, we don’t have to rely on others, and that’s why others can rely on us.

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer