Procesleverancier met de juiste ervaring

Dinnissen bezit meer dan 70 jaar ervaring met dit soort eisen, technieken en veelal complexe systeemintegratievraagstukken. Kijk bijvoorbeeld eens bij de productie-oplossing van babyvoeding en melkpoeder of bij de mengers en de vol-automatische Big Bag vulinstallaties.

Ontdek onze innovaties:  Lean Gravity Mixing, Feeder Valve, Pegasus ® Menger D-Topline en het ultra schoon legen, vullen, sealen en verplaatsen van High-care Big Bags

Of neem vrijblijvend contact op voor een oplossing op maat. Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw complete proces.

Dinnissen-SLA
We’re proud to be trusted by the best dairy producers in the world

We’re proud to be trusted by the best dairy producers in the world


Lean Gravity Mixing

Lean Gravity Mixing

Hygiënisch mengconcept zonder de nadelen van transport

Met het Lean Gravity mengsysteem mengt u poeders, korrels en granulaten om ze daarna efficiënt als halffabricaat of eindproduct direct te verpakken. Omdat dit proces door simpelweg de zwaartekracht wordt gestuurd, vindt er dus ook geen transport plaats. Een essentieel voordeel! Immers, ineens voorkomt u het risico op productbeschadiging dan wel contaminatie. Bovendien elimineert u direct additionele kosten voor extra handling, bespaart het energie en is het, dankzij minder installatiecomponenten, sneller en eenvoudiger te reinigen dan een pneumatisch transportsysteem.

Meer informatie


Feeder Valve

Doseren en wegen met een capaciteit van 6 kg tot 50 ton per uur.

De Dinnissen Feeder Valve is een snel reinigbare doseertechniek. Met één doseerklep kunt u een grote variëteit aan producten doseren en wegen. De eenvoudig geconstrueerde FeederValve bezit slecht één aandrijving en is door zijn geringe hoogte van slechts 70 mm gemakkelijk in te bouwen en te reinigen. 

Meer informatie

Feeder Valve

Pegasus® Menger D-Topline

Pegasus® Menger D-Topline

Ultrasnel en optimaal mengen van poeders, korrels en granulaten

De dubbelassige Pegasus® paddel menger is geschikt voor het ultrasnel mengen van poeders, korrels en granulaten. De vorm van de paddels en de mengkamer zorgen voor een optimale menging met de minst mogelijke productschade. Tevens kunt u in combinatie met het speciale doseersysteem ook vloeistoffen homogeen inmengen.

Meer informatie


High-care Big Bags vullen

Ultra schoon legen, vullen, sealen en verplaatsen van BigBags

Dankzij de bewezen, innovatieve technologie kiezen de grootste dairy bedrijven ter wereld al vele jaren voor onze oplossingen voor het legen, vullen, sealen en verplaatsen van Big Bags in de babymelkpoedersector. Het Big Bag-vulstation is in een ATEX- en/of cleanroom-uitvoering leverbaar en voldoet aan alle EHEDG-, ATEX-, HACCP- en GMP-richtlijnen.

Meer informatie

High-care Big Bags vullen

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer

By keeping engineering, production, testing, and installation in-house, we don’t have to rely on others, and that’s why others can rely on us.

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer