Plantaardige eiwitten

De verwerking van plantaardige eiwitten

Middels onze jarenlange ervaring maken wij het mogelijk om voor u de beste oplossing te realiseren

Plantaardige eiwitten worden vaker verwerkt in brood, graanproducten, peulvruchten en noten. Het product kent enkele nadelen ten opzichte van dierlijke eiwitten. Het verteert namelijk lastiger en ze zijn minder effectief voor de spieropbouw. Daarentegen zijn plantaardige eiwitten wel beter voor de gezondheid, milieu en het dierenwelzijn. De vraag naar plantaardige eiwitten is om meerdere redenen steeds groter aan het worden. Dinnissen is gespecialiseerd in het ontwikkelen van machines met betrekking tot het oplossen van uw vraagstuk omtrent plantaardige eiwitten.

Machines voor de verwerking van plantaardige eiwitten

Proceslijnen gerealiseerd voor de verwerking van plantaardige producten

Geen enkel plantaardig product is op dezelfde manier te verwerken. Door de jaren heen hebben wij ontzettend veel kennis opgedaan met het produceren van plantaardige producten. Daardoor is het voor ons mogelijk om elk soort product welke plantaardig is op een simpele, maar zeer efficiënte manier te verwerken.
Een van deze machines is onze monstername-unit. Er kunnen kleine samples worden genomen van het product zonder dat de plantaardige eiwitten in contact komen met de mens of andere materialen.

In de fotocollage hieronder vind je nog meer oplossingen voor het verwerken van plantaardige eiwitten.

Oplossingen voor plantaardige eiwitten

HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN machines en proceslijnen VOOR DE VERWERKING VAN plantaardige eiwitten

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
We kunnen in dit artikel niet al onze projecten en machines laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaringen of wat we voor uw specifieke proces kunnen betekenen.

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact
Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur

Natuurlijk lopen we voor de troepen uit. Dat maakt het ingewikkeld, maar ook een grote uitdaging.

Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Verwerking van plantaardige eiwitten