Waspoeder

Door kennis van de producteigenschappen kunnen we ons en uw proces optimaliseren

Waspoeder is een chemisch product en is meestal in de vorm van een poeder of vloeistof. Het product is voornamelijk gemaakt van plantaardige vetten. Waspoeder wordt gebruikt voor het wassen van zaken als kleding of de afwas. Waspoeders zijn zeer effectief voor het verwijderen van vuil / vuil van vervaardigde en gemengde weefsels. Produceert u met producten zoals waspoeder, dan kan Dinnissen je zeker helpen om de juiste oplossing voor jouw proces te vinden.

Dinnissen heeft een team van specialisten in de chemische sector met veel ervaring. Ze zijn echte experts en weten alles wat er te weten valt over producten als waspoeder. Dinnissen streeft ernaar de beste te zijn en dat stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te vinden en te produceren voor uw specifieke productieproces.

Waspoeder
Waspoeder

Waspoeder procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op waspoeder

Dinnissen heeft door de jaren heen verschillende succesvolle projecten voor de verwerking van waspoeder opgeleverd. Door onze kennis is het mogelijk om te innoveren in onze machines. Als voorbeeld de brokkenbreker. Onze brokkenbreker kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van de sector. De brokkenbreker is veelzijdig, bestaat uit vele varianten en heeft een robuust ontwerp waardoor het echt de beste optie is voor producenten die met wasmiddel werken.

De brokkenbreker is beslist niet de enige machine die het productieproces voltooit. Zie de andere voorbeelden hieronder van machines en complete verwerkingslijnen ontworpen voor waspoeder.


HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN weergegeven van machines VOOR DE VERWERKING VAN WASpoeder

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Hygiënische  brokkenbreker
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Hygiënische brokkenbreker open
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our mineral processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze projecten in het openbaar te tonen, zoals u zult begrijpen.
Wilt u meer weten over onze ervaring, of wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Frans Bakker

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Waspoeder