Energiereductie, minimale CO2-uitstoot en producthomogeniteit

Ontdek onze innovaties: Hamex® Full Automatic Hamermolen, Pegasus® Menger, Pegasus® Conditioner en Magi-con® doseringssysteem

Of neem vrijblijvend contact op voor een oplossing op maat. Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw complete proces.

Feed aquafeed
We’re proud to be trusted by the best feed & aquafeed producers in the world

We’re proud to be trusted by the best feed & aquafeed producers in the world


Hamex® Hamermolen

Hamex® Hamermolen

Betrouwbaar, onderhoudsarm en een verhoogde productiecapaciteit

De Hamex® Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten. In de hamermolen slingeren de vrijhangende slaghamers met een hoge snelheid rond in de maalkamer. Afhankelijk van de eigenschappen van het te vermalen product wordt er gewerkt met enkele hamers, dubbele hamers of T-hamers.

Meer informatie


Hamex® Semi Automatic Hamermolen

Handmatig zeven wisselen met een draaiende rotor

De Hamex® Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten. In de hamermolen slingeren de vrij-hangende slaghamers met een hoge snelheid rond in de maalkamer. Afhankelijk van de eigenschappen van het te vermalen product wordt er gewerkt met enkele hamers, dubbele hamers of T-hamers.

Meer informatie

Hamex® Semi Automatic Hamermolen

Hamex® Full Automatic Hamermolen

Hamex® Full Automatic Hamermolen

Verhoogde productiecapaciteit dankzij automatische zeefwissel

De Hamex® Full Automatic Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten, zoals granen, suikers en mineralen. Dankzij het vol-automatisch zeefwisselsysteem, kan de rotor gewoon blijven doordraaien. Dit bespaart u zo’n tien minuten wachttijd per zeefwissel. Ideaal indien u regelmatig van product wilt wisselen.

Meer informatie


Pegasus® Menger

Ultrasnel en optimaal mengen van poeders, korrels en granulaten

De dubbelassige Pegasus® paddel menger is geschikt voor het batchgewijs mengen van poeders, korrels en granulaten. De vorm van de paddels en de mengkamer zorgen voor een optimale menging met de minst mogelijke productschade. Tevens kunt u in combinatie met het speciale doseersysteem ook vloeistoffen homogeen inmengen.

Meer informatie

Pegasus® Menger

Pegasus® Conditioner

Pegasus® Conditioner

Continue mengproces zorgt voor een optimaal en homogeen eindproduct

Met de Pegasus® Conditioner kunt u verschillende soorten bulkgoederen, zoals poeders, stoom, water en vetten vermengen. Het intensieve, continue mengproces zorgt voor een optimaal en homogeen eindproduct. Indien gewenst kunt u het product ook verwarmen, bijvoorbeeld als voorbehandeling of als salmonellabestrijding.

Meer informatie


Magi-con® doseringssysteem

Nauwkeurig micro-ingrediënten toevoegen met vacuümcoattechniek

Diervoederfabrikanten staan geregeld voor nieuwe uitdagingen om aan de hoge kwaliteitseisen van hun klanten te voldoen. Met de Magi-con® kunt u in uw eigen fabriek uiterst flexibel een breed veevoerassortiment in kleine en grote hoeveelheden produceren en deze volledig op klantspecificaties uitleveren.

Meer informatie

Magi-con® doseringssysteem

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer

By keeping engineering, production, testing, and installation in-house, we don’t have to rely on others, and that’s why others can rely on us.

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer