Hygiëne, contaminatie en productzuiverheid zijn cruciaal

Bij Dinnissen staan deze onderwerpen bij elke vraag permanent centraal. Dus vanaf de productontvangst, de tracking en tracing, het transporteren, het doseren en wegen tot en met het mengen, malen, zeven en verpakken in Big Bags, FIBC’s, octabins of containers.

Ontdek onze innovaties: Hamex® Hamermolen, Breker, Pegasus® Menger, Wingdoor Zeefmachine en het Monstername-systeem

Of neem vrijblijvend contact op voor een oplossing op maat. Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw complete proces.

Food-pharma
We’re proud to be trusted by the best food & pharma producers in the world

We’re proud to be trusted by the best food & pharma producers in the world


Breker

Breker

Malen, breken en microniseren met capaciteiten van 100 kg tot 80 ton per uur

Dinnissen biedt de voedingsmiddelenindustrie hoogwaardige maal- en breekoplossingen. Denk hierbij aan de verwerking van bijvoorbeeld sojabonen, nootmuskaat, mais, citroenzuur, suikers en mineralen. Gezien de brede variëteit aan opdrachtgevers en toepassingen, biedt Dinnissen u veel expertise op het gebied van onderhoudsvriendelijkheid, eenvoudige bediening, hygiëne, stofdichtheid, efficiency, stabiliteit, levensduur, explosiegevaar en energieverbruik.

Meer informatie


Pegasus® Menger

Ultrasnel en optimaal mengen van poeders, korrels en granulaten

De dubbelassige Pegasus® paddel menger is geschikt voor het ultrasnel mengen van poeders, korrels en granulaten. De vorm van de paddels en de mengkamer zorgen voor een optimale menging met de minst mogelijke productschade. Tevens kunt u in combinatie met het speciale doseersysteem ook vloeistoffen homogeen inmengen.

Meer informatie

Pegasus® Menger

Wingdoor Zeefmachine

Wingdoor Zeefmachine

Zeven tot wel 30 ton/uur met maasopeningen van 250 - 2000 µm

Dinnissen biedt de voedingsmiddelenindustrie zeefsystemen met capaciteiten tot wel 30 ton/uur en maasopeningen van 250-2000 µm. Geheel afhankelijk van het soort product en de benodigde grootte van het zeefoppervlak ontvangt u een oplossing die volledig voldoet aan de gewenste capaciteit en integratie in uw bestaande transportsysteem.

Meer informatie


Monsternamesysteem

High end volledig automatisch monsternamesysteem met capaciteit van 25 - 1000 g per monster

Dinnissen biedt specifiek voor de high end pharma- en foodindustrie een contaminatievrij monsternamesysteem dat buitengewoon snel en grondig te reinigen is. Ontwikkeld voor droge poeders, korrels en granulaten in continu- en batchmatige productieprocessen. Dus zowel vullijnen, silo’s, transportsystemen als verpakkingsinstallaties bij ingaande, uitgaande én tussentijdse productstromen.

Meer informatie

Monsternamesysteem

Hamex® Semi Automatic Hamermolen

Hamex® Semi Automatic Hamermolen

Handmatig zeven wisselen met een draaiende rotor

De Hamex® Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten. In de hamermolen slingeren de vrij-hangende slaghamers met een hoge snelheid rond in de maalkamer. Afhankelijk van de eigenschappen van het te vermalen product wordt er gewerkt met enkele hamers, dubbele hamers of T-hamers.

Meer informatie


Hamex® Full Automatic Hamermolen

Verhoogde productiecapaciteit dankzij automatische zeefwissel

De Hamex® Full Automatic Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten, zoals granen, suikers en mineralen. Dankzij het vol-automatisch zeefwisselsysteem, kan de rotor gewoon blijven doordraaien. Dit bespaart u zo’n tien minuten wachttijd per zeefwissel. Ideaal indien u regelmatig van product wilt wisselen.

Meer informatie

Hamex® Full Automatic Hamermolen

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer

By keeping engineering, production, testing, and installation in-house, we don’t have to rely on others, and that’s why others can rely on us.

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer