Gedroogde groente

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Gedroogde groenten zijn stukjes groente die zijn gedroogd en geplet. Gedroogde groenten zijn ongelooflijk voedzaam, hebben een hoog smaakgehalte en winnen aan populariteit. Dinnissen ontwerpt en ontwikkelt al jaren innovatieve machines voor het verwerken van gedroogde groenten. Dit is speciale apparatuur voor het mengen, vullen, doseren of transporteren van gedroogde groenten.

We doen al decennia lang ervaring op in de foodsector. Ons team van voedselspecialisten zijn echte experts. Heb je een vraag? Ze weten zeker het antwoord. Onze experts weten alles over de foodsector. Deze ervaring stelt ons in staat de beste oplossingen te ontwerpen voor uw specifieke productieproces.

Gedroogde groente
Gedroogde groente

Gedroogde groente procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor gedroogde groente

We delen onze kennis met klanten en partners om tot het beste resultaat te komen. Dinnissen Process Technology heeft specifieke machines ontwikkeld voor het verwerken van gedroogde groenten. Een voorbeeld is de doseerunit. De doseerunit is zeer eenvoudig te reinigen en is tot op 1 gram nauwkeurig. Ideaal voor gedroogde groenteprocessen. Andere machines voor het verwerken van gedroogde groenten zijn de Pegasus-menger, big-bag vulstation en mechanisch transport.

Wilt u meer machines van Dinnissen zien? Hier vindt u meer machines en complete productielijnen die zijn ontworpen voor het verwerken van gedroogde groenten.


HIERONDER ENKELE VOORBEELDEN VAN MACHINES DIE WE ONTWIKKELDEN VOOR DE VERWERKING VAN GEDROOGDE GROENTE

Pegasus Mixer - PG-3000
PegasusĀ® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Tril transport

Our food processing solutions


Meer informatie
Het is niet mogelijk om al onze projecten openbaar te maken, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze ervaring en wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen.
Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze specialisten.

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Gedroogde groente