Het verwerken van cacao

Door kennis van de product eigenschappen kunnen we ons proces optimaliseren

Het verschil tussen cacao en cacao is dat cacao op hoog vuur is verwerkt, terwijl cacao tijdens de verwerking niet wordt verhit. Of u nu producten maakt met cacao of cacao, Dinnissen kan u zeker helpen om de juiste oplossing voor uw proces te vinden.

Ons team van ervaren voedselspecialisten zijn echte experts. Ze weten alles wat er te weten valt over producten als cacao of cacao. Deze kennis, gecombineerd met onze technische know-how, onze slimme manier van werken en ons streven om de beste te zijn, stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te vinden en te produceren voor uw specifieke productieproces.

Cacao
Cacao

Cacao procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op cacao

Dinnissen biedt een breed scala aan voedings specifieke verwerkingsapparatuur aan. Onze Pegasus® Menger kan bijvoorbeeld op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen in de voedingssector. We hebben mengers gebouwd die zowel kunnen mengen als bevochtigen (en meer!). Het feit dat meerdere bewerkingsstappen in één enkele machine kunnen worden uitgevoerd, maakt de Pegasus® Mixer een zeer efficiënte oplossing. Een aangepast ontwerp, gecombineerd met de unieke mengtechnologie van de Pegasus® Menger en zijn hygiënische eigenschappen, maken het echt de beste optie voor producenten die met cacao werken.

Dinnissen heeft verschillende succesvolle projecten ontwikkeld voor cacao. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen voor cacao.


Hieronder vindt u afbeeldingen van machines en proceslijnen ontwikkeld voor het verwerken van cacao

Pegasus 4500 menger
Big bag vulstations
Centrifugaal zeefmachine 4
Monsternamesysteem
Pegasus 1000MG uitrijdbare menger
Trommelzeef

Our food processing solutions


Meer informatie
Het is natuurlijk niet mogelijk om al onze projecten te publiceren, zoals u wellicht zult begrijpen.
Mocht u vragen hebben over onze machines, proceslijnen of ervaring met cacao, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Frans Bakker

Contact

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Cacao