Hondenvoer

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Hondenvoer is speciaal gemaakt voor consumptie door honden. Honden zijn alleseters met een voorkeur voor vlees. Bij sommige brokjes gaat het om een vleespercentage van 50%. De belangrijkste ingrediënten van het dieet moeten vleesproducten zijn en geen graanproducten. De belangrijkste vitamines zijn vitamine E, omega 3 en 6. Produceert u hondenvoer? Dinnissen kan u helpen om de best mogelijke oplossing te vinden voor uw specifieke productieproces.

Ons team bestaat uit echte hondenvoer-experts. Ze weten alles van hondenvoer, petfood en de technische aspecten die hierbij optreden. Deze kennis, onze slimme manier van werken en ons streven om de beste te zijn, stelt ons in staat de beste oplossingen te vinden voor uw hondenvoerproces.

Hondenvoer
Hondenvoer

Hondenvoer procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor hondenvoer

We hebben aan verschillende projecten in de petfood-industrie gewerkt. Daarom hebben we een breed assortiment aan diervoeder-specifieke machines. Onze Pegasus® Vacuum Coater als voorbeeld. Onze Pegasus® Vacuum Coater kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van de petfoodsector. We hebben een vacuümcoater gebouwd met een korte verwerkingstijd. We kunnen drogen onder vacuüm en we kunnen nauwkeurig doseren met olie, poeders en vloeistoffen. Het feit dat er meerdere stappen kunnen worden gedaan in één enkele machine, maakt de Pegasus® Vacuum Coater tot een zeer efficiënte oplossing. Het unieke mixen en werken onder specifieke vacuümomstandigheden maken de Pegasus® Vacuum Coater echt de beste optie voor producenten die met hondenvoer werken.

De Pegasus® Vacuum Coater is niet de enige succesvolle machine die we hebben gebouwd voor de hondenvoerindustrie. Hieronder enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen ontworpen voor hondenvoer.


Voorbeelden van machines die geproduceerd zijn voor de verwerking van hondenvoer

Pegasus Vacuum Coating process
Pegasus® 4500 Wingdoor
Pegasus Vacuüm coater met sproeileiding
Hamex Hamermolen 03
Big bag vulstations
Pegasus 4500 menger
Centrifugaal zeefmachine
Pegasus® Menger
Trommelzeef
Big bag losstations

Our petfood processing solutions


Meer informatie
Helaas kunnen we niet al onze oplossingen in de petfood-industrie laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Wilt u meer weten over onze ervaring met petfood en wat wij voor uw productieproces kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Juul Jenneskens

Contact

Peter Raeven

Contact

Piet van Bommel

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Hondenvoer