Kattenvoer

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Kattenvoer is zoals het hoort, voer voor consumptie door katten. Een kat krijgt niet alle voedingsstoffen of vitamines omdat ze deze afbreken door de temperaturen, druk en chemische behandelingen die tijdens het fabriceren worden gebruikt. Daarom is kattenvoer ontwikkeld om te voorkomen dat katten niet genoeg energie krijgen. Dinnissen is een specialist die samen met u innovatieve oplossingen zoekt voor uw kattenvoerproces.

Ons doel is om productieprocessen wereldwijd te verbeteren. Daarom delen we onze uitgebreide technische know-how. Onze kennis, gecombineerd met de technische know-how en onze slimme manier van werken en out-of-the-box denken, stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te vinden en te produceren voor uw specifieke kattenvoerproductieproces.

Kattenvoer
Kattenvoer

Kattenvoer procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor kattenvoer

We hebben aan meerdere projecten met gerelateerd aan kattenvoer gewerkt en hebben altijd de gewenste resultaten behaald. We bieden een breed scala aan petfood-machines. Als voorbeeld onze centrifugale zeef. Deze machine kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de eisen van de petfoodsector. We hebben centrifugaal zeven gebouwd met de grootste capaciteit en zeefoppervlak. Dat is niet alles, de centrifugaal zeef is heel gemakkelijk schoon te maken doordat hij kan wegrijden en vleugeldeuren heeft. Het hygiënische ontwerp en de hygiënische eigenschappen maken het echt een van de beste oplossingen voor producenten die met kattenvoer werken.

De centrifugaal zeef is niet de enige succesvolle machine die Dinnissen heeft ontwikkeld voor de kattenvoerindustrie. Hieronder vindt u nog enkele succesvolle oplossingen voor de verwerking van kattenvoer.


onderstaand zijn afbeeldingen van machines weergegeven voor het verwerken van kattenvoer

Pegasus Vacuum Coating process
Pegasus® 4500 Wingdoor
Pegasus Vacuüm coater met sproeileiding
Hamex Hamermolen 03
Big bag vulstations
Pegasus 4500 menger
Centrifugaal zeefmachine
Pegasus® Menger
Trommelzeef
Big bag losstations

Our petfood processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze projecten voor de verwerking van petfood en kattenvoer te laten zien, zoals u begrijpt.
Wilt u meer weten over onze ervaring of wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Piet van Bommel

Contact

Peter Raeven

Contact

Robert Michels

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Kattenvoer