Suiker

Onze ervaring in de voedselindustrie draagt bij aan uw productieproces

Suiker is een natuurlijk ingrediënt en wordt in de generieke naam genoemd voor zoet smakende of oplosbare koolhydraten. Er zijn verschillende suikers zoals lactose, glucose, fructose enzovoort. Er zijn ook natuurlijke suikers en deze komen in veel fruitsoorten voor. Of u nu producten met suiker maakt, Dinnissen kan u zeker helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke suikerproces.

Door onze ervaring is Dinnissen Process Technology in staat om met verschillende uitdagende poeders te werken. Op deze manier kan Dinnissen de juiste oplossing bieden voor suiker waarmee onze klanten de best mogelijke producten kunnen maken.

Suiker
Suiker

Suiker procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor suiker

We hebben veel succesvolle machines en complete lijnen afgeleverd voor de voedingsindustrie. We hebben verschillende machines geïnnoveerd en gebouwd voor producten als suiker. Als voorbeeld de Hamex Hamermolen. De hamermolen kan grote suikers breken door zijn efficiënte maalproces. Je verwacht dat dergelijke machines een behoorlijk geluidsniveau hebben. Het geluidsniveau van de hamermolen is echter laag. De wisseltijd door automatische zeefwisseling is kort, dit zorgt ervoor dat de hamermolen de beste optie is voor producenten die met suiker werken.

De Hamex Hamermolen is niet de enige machine die we hebben ontwikkeld voor producten als suiker. Denk aan onze Pegasus menger, big-bag losstation of big-bag vulstation en meer. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze machines.


onderstaand zijn voorbeelden weergegeven voor het verwerken van suikers

Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Pegasus® Menger
Hamex Hamermolen 03
Nieuwe Hamex hamermolen
Brokkenbreker
big bag process
Dinnissen hamermolen semi
Big bag losstation met dima
Hamex Hamermolen 05
Big bag losstations
Hygiënische brokkenbreker open
Pegasus 4500 menger

Our food processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze projecten in het openbaar te tonen, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Wilt u meer weten over onze ervaring met suiker en wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met een van onze experts.

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Suiker