Vitamines

Door kennis van de producteigenschappen kunnen we ons en uw proces optimaliseren

Vitaminen zijn erg belangrijk voor je lichaam. Vitaminen zijn voedingsstoffen die in kleine hoeveelheden in eten en drinken worden aangetroffen. Ze zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling en om gezond te blijven en ze leveren geen energie. Een gezonde levensstijl, met gezonde en gevarieerde voeding, veel beweging en voldoende rust is een perfect begin. Produceert u met vitamines? Met onze ervaring kunnen wij zeker bij uw proces van dienst zijn!

We hebben meerdere specialisten in de food & pharma sector en ze zijn echt experts. Daag ze uit als u meer wilt weten over uw productieproces. Onze experts weten alles wat er te weten valt over producten in deze branche. Zij bedenken en produceren graag innovatieve oplossingen voor uw specifieke productieproces.

Vitamines
Vitamines

Vitamines procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op vitamines

Dinnissen heeft verschillende succesvolle projecten voor de verwerking van vitamines ontwikkeld. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten de best mogelijke producten kunnen maken. We hebben al onze machines voor deze branche zelf ontwikkeld, zoals de Pegasus® menger. Deze machine kan op maat gemaakt worden om te voldoen aan de strenge eisen in de food & pharma sector. De Pegasus® menger is een zeer efficiënte machine, omdat er in één enkele stap meerdere stappen kunnen worden uitgevoerd. De machine heeft een unieke mengtechnologie die zorgt voor een batch met een hoge capaciteit en een kleine footprint. Met het aangepaste ontwerp van deze machine, gecombineerd met de hygiënische eigenschappen, is het echt de beste optie voor producenten die met vitamines werken.

We hebben in de loop der jaren meer machines ontwikkeld om de verwerking van vitamines compleet te maken. Hieronder vindt u enkele vrbelden van dez machines, welke speciaal ontworpen zijn voor het verwerken van vitamines.


onderstaand zijn voorbeelden weergegeven van machines voor het verwerken van vitamines

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our pharma processing solutions


Meer informatie
Wilt u meer weten over onze ervaring met dit product?
Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.
Zij helpen u graag bij uw specifieke productieproces.

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Vitamines