Probiotics

Probiotics

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Probiotics zijn levende bacteriën en deze bacteriën zijn goed voor de spijsvertering. Je lichaam zit vol goede en slechte bacteriën. Probiotics behoren tot de goede kant van de bacterie omdat ze je lichaam gezond houden. Probiotics vind je in supplementen als yoghurt en babyvoeding. Produceert u met probiotics en wilt u meer weten over onze ervaringen? Wij kunnen uw zeker helpen met het optimaliseren van uw productieproces!

Ons team uit de foodsector zijn echte experts. Om klanten de juiste informatie of oplossing te kunnen bieden, moeten we hun product(en) begrijpen. Daardoor weten ze alles wat er te weten valt over voedingsproducten zoals probiotics.

Probiotics procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor probiotics

We hebben aan verschillende projecten met probiotics gewerkt en we hebben altijd een gewenst resultaat opgeleverd. We bieden een breed scala aan probiotics-specifieke verwerkings machines. Als voorbeeld onze Pegasus® menger. Deze mengers kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen in de foodsector. We hebben mengers gebouwd met een hoge capaciteit en een kleine footprint. Het feit dat er meerdere stappen kunnen worden gedaan in één enkele machine, maakt de Pegasus® menger een zeer efficiënte oplossing voor elk proces, ook voor probiotica. Een groot voordeel is de korte mengtijd en de voorzichtige product behandeling, dit zorgt ervoor dat er geen temperatuurstijging optreedt. De Pegasus® menger is goed toegankelijk, is aan één kant gemonteerd en kan uitgetrokken worden. Deze machine maakt het echt de beste optie voor producenten met probiotics.

De Pegasus® menger is niet de enige oplossing voor dit proces, hieronder vindt u enkele andere voorbeelden van machines die Dinnissen heeft ontwikkeld voor het productieproces van probiotics.

Probiotics

onderstaand zijn afbeeldingen weergegeven van machines voor de verwerking van probiotics

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our pharma processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze probiotics- en voedselprojecten te laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Wilt u meer weten over onze ervaring met probiotics of een ander voedingsproduct, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.
We kijken ernaar uit om te zien wat we kunnen betekenen voor uw specifieke productieproces.

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Probiotics