Houtkorrels

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Een van de specifieke kenmerken van houtpellets is dat ze als een soort vaste vorm worden gebruikt. Door de samenstelling en vorm van de houtpellets kan het verbrandingsproces op hoge temperatuur gecontroleerd worden. Als u met houtpellets produceert, kan Dinnissen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw proces.

We willen onze know-how delen om productieprocessen te verbeteren. Ons team van specialisten kan u helpen om waar ook ter wereld de beste oplossing te vinden voor uw specifieke proces met houtpellets.

Houtkorrels
Houtkorrels

Houtkorrels procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor houtkorrels

Dinnissen bied een breed assortiment houtpellets verwerkings machines aan.  Als voorbeeld onze hamermolen. Volledig op maat gemaakt voor de eisen in de branche. We hebben hamermolens gebouwd met een zeer efficiĆ«nt freesproces en een laag geluidsniveau. Een ander voordeel van de hamermolen is de korte omsteltijd met automatische zeefwissel, waardoor een hogere uptime van de productielijn mogelijk is.

Dinnissen Process Technology heeft gewerkt aan verschillende projecten op het gebied van houtpellets. We zorgen ervoor dat elke machine beter is dan de vorige, en we zijn beter dan gisteren. Doordat onze experts gedurende het hele project nauw samenwerken met onze klanten, kunnen we optimale oplossingen leveren. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines voor het verwerken van houtpellets.


HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VOOR HET PROCES VAN HOUTEN PALLETS

DinnoX hygienische hamermolen
Hamex Hamermolen nieuw
Hamex Hamermolen 03
Pneumatisch transport testopstelling in D-innocenter
Hamex Hamermolen vol automatisch
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open

Our chemical processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze machines en projecten in deze branche te laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Wilt u meer weten over uw specifieke productieproces? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten, zij helpen u graag verder!

Piet van Bommel

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Robert Michels

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Houtkorrels