Sojapoeder en sojabonen verwerken

Industriële oplossingen voor soja

Wij voegen waarde toe bij alles wat we doen

Soja wordt gemaakt van de sojaboon. De sojaboon is rijk aan eiwitten (35%), onverzadigd vet (19%) en bevat ijzer en vitamine B. Soja kan op twee manier worden verwerkt, als meel en als olie. Het meel wordt het meest gebruikt in veevoer, echter wordt sojaolie ook gebruikt voor het maken van sauzen of diverse snacks. Daarnaast kan het worden toegevoegd aan zeep en biobrandstoffen. Soja is een gezond product bij normaal gebruik van 2-4 porties per dag.

Bent u benieuwd hoe wij met onze machines soja verwerken in uw productieproces? Neem gerust contact op met een van onze specialisten, zij helpen u graag met uw specifieke vragen over uw productieproces.

Machines ontwikkelt voor de verwerking van soja

Geïnnoveerd om uw productieproces te optimaliseren

Soja kan worden verwerkt door er meel of olie van te maken. Het olie wordt uit de sojabonen geperst en toegevoegd aan diverse producten. Om er een poeder van te kunnen maken, dient het gecrusht en vermalen te worden tot een meel. Met onze Centrifugaal Zeefmachine is het mogelijk om meelkorrels te filteren tot de gewenste grootte. De machine heeft een hygiënisch design en op aanvraag kunnen de zeven zelfs automatisch gewisseld worden met ons uniek zeefwisselsysteem. Daarnaast is de machine erg makkelijk schoon te maken. Bij een Centrifugaal Zeefmachine met geleiding kunt u de zeefkorf gemakkelijk uit de zeef schuiven zodat de machine schoongemaakt kan worden.

Benieuwd naar alle machines in de productielijn voor de verwerking van soja? Bekijk hieronder enkele voorbeelden van machines.

Oplossingen voor soja

HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN machines en proceslijnen VOOR DE VERWERKING VAN soja

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
We kunnen in dit artikel niet al onze projecten en machines laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaringen of wat we voor uw specifieke proces kunnen betekenen.

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Het verwerken van soja