Meel

Hoe verwerkt u voedselproducten zoals meel?

Meel is een natuurlijk poeder dat wordt gemalen uit graan en sommige andere soorten tarwe. Een tarwekorrel bestaat uit 3 delen en tijdens het maalproces worden deze drie delen gescheiden en vervolgens gecombineerd tot verschillende soorten bloem. Het kan in het bakproces worden gebruikt om de structuur van het product op te bouwen, het kan ook in veel andere voedingsproducten worden gebruikt. Dinnissen kan u helpen bij het vinden van de beste optie voor uw productieproces.

Onze specialisten zijn echte experts in de voedingsindustrie, veelal met producten met bloem. Ze werken al decennia bij Dinnissen en weten alles van foodproducten. Onze ervaring maakt het mogelijk om voor uw specifieke productieproces innovatieve oplossingen te vinden en te produceren.

Meel
Meel

Meel procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor meel

In de loop der jaren en decennia hebben we verschillende complete verwerkingslijnen en machines voor de verwerking van meel gebouwd en geleverd. Een van deze machines is de monstername-unit. Het is mogelijk om na het mengen enkele monsters van het product te nemen. In de bemonsteringsunit is een metaal detecteerbare plunjer geïntegreerd, deze voorkomt dat de machine in uw verpakking terecht komt. Het heeft een hygiënisch ontwerp en het is mogelijk om batchgewijs of continu monsters te nemen. Een andere machine is de Pegasus® menger, we kunnen meerdere bewerkingsstappen in één machine tegelijk uitvoeren, zoals mengen en nauwkeurig bevochtigen. Er wordt voorzichtig omgegaan met het product wat ervoor zorgt dat er geen schade is, dit zorgt voor meer output en een hogere opbrengst.

Hieronder staan enkele voorbeelden van innovatieve oplossingen en complete verwerkingslijnen voor de verwerking van meel.


onze innovatieve oplossingen voor de productieprocessen van meel

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger

Our food processing solutions


Meer informatie
Helaas kunnen we niet al onze machines en projecten openbaar laten zien, zoals u zult begrijpen.
Wilt u meer weten over onze ervaringen en wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Frans Bakker

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Meel