Lactose

Lactose procesverwerking

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Wat houdt lactose in? Lactose is een product dat voorkomt in alle melk van zoogdieren en in sommige zuivelproducten. Het wordt ook vaker melksuiker genoemd omdat het wordt aangetroffen in melk en zuivelproducten. Veel meer producten bevatten lactose dan u denkt. Deze producten kunnen klachten veroorzaken bij mensen met lactose-intolerantie. Als u producten met lactose maakt, willen we graag weten wat we voor uw productieproces kunnen betekenen.

Om klanten de juiste informatie of oplossing te kunnen bieden, moeten we hun product(en) begrijpen. We hebben een bijzonder team met veel ervaring in de zuivelsector. Deze ervaring stelt ons in staat om innoverende oplossingen te vinden voor uw specifieke productieproces.

Lactose procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor lactose

Wij hebben in het verleden aan meerdere projecten gewerkt gerelateerd aan lactose en wij konden altijd aan de verwachtingen van de klant voldoen. Gedurende deze projecten hebben wij al deze machines geïnnoveerd. Een van deze machines is de centrifugaal zeefmachine. De centrifugaal zeefmachine zeeft het product voor of nadat er gemengd wordt met de Pegasus® menger. De zeef heeft een hoge capaciteit en een grote zeefoppervlak. Na het zeven wordt de lactosepoeder pneumatisch getransporteerd. Het pneumatisch transport bestaat uit aeolus-bochten zodat het product niet opstapelt, dit betekent dat er minder tijd nodig is voor schoonmaken en dat er een hogere uptime gehaald kan worden.

Als u graag meer voorbeelden van deze of andere machines wilt zien. Onderstaand staan afbeeldingen weergegeven van machines en complete proceslijnen voor het produceren van lactose.

Lactose


Meer informatie
Zoals u zult begrijpen, is het absoluut niet mogelijk vor ons om al onze projecten en machines te publiceren,
mocht u weer willen weten over onze machines, proceslijnen of onze ervaring, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Lactose