Breker

Malen, breken en microniseren met capaciteiten van 100 kg tot 80 ton per uur

Fijnheden van 150 micron tot circa 10 mm – Hygiënisch en efficiënt – Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk

Dinnissen biedt de voedingsmiddelenindustrie hoogwaardige maal- en breekoplossingen. Denkt u hierbij aan de verwerking van bijvoorbeeld sojabonen, nootmuskaat, mais, citroenzuur, suikers en mineralen, met fijnheden van 150 micron tot circa 10 mm. Het malen en breken verloopt exact volgens de gewenste specificaties met capaciteiten van 100 kg tot 80 ton per uur.

Gezien de brede variëteit aan opdrachtgevers, landen en toepassingen, biedt Dinnissen u veel expertise op het terrein van onderhoudsvriendelijkheid, eenvoudige bediening, hygiëne, stofdichtheid, efficiency, stabiliteit, levensduur, explosiegevaar en energieverbruik. Bovendien kunt u vooraf uw materialen op het gewenste eindresultaat testen in het eigen Dinnissen D-Innocenter.

Wilt u weten hoe onze brekers waarde kunnen toevoegen voor uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat