Centrifugaal-zeefsystemen

Zeven tot wel 30 ton/uur met maasopeningen van 250 - 2000 µ

Integratie in uw bestaande transportsysteem – Restproduct simpel te verwijderen – Speciaal invoersysteem

Geheel afhankelijk van de gewenste toepassing biedt Dinnissen u zeefsystemen met capaciteiten tot wel 30 ton/uur en maasopeningen van 250 µ tot 2000  . Bij deze zeefsystemen wordt het product via een speciaal invoersysteem aan de bovenzijde ingevoerd, waar de ronddraaiende peddels het product in beweging brengen. Dankzij de centrifugaal krachten wordt het product zeer gelijkmatig over het volle zeefoppervlak verspreid, waarbij de grotere productdelen naar een separate uitgang van de machine worden geleid. Hier kan het niet gezeefde restproduct via het eenvoudig toegankelijke luik worden verwijderd.

Geheel afhankelijk van het soort product en de benodigde grootte van het zeefoppervlak ontvangt u een oplossing die volledig voldoet aan de gewenste capaciteit en integratie in uw bestaande transportsysteem.

Wilt u weten hoe u efficiënter en productiever kunt gaan zeven? En naar de integratie van de centrifugaal zeefmachine in uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat