Dinnissen-vloeistofdoseersysteem

Vloeistoffen uiterst nauwkeurig doseren met flowmeting, geen weegtank meer vereist

Verschillende nozzle-groottes – Verhoog viscositeit met verwarmingselement

Het flexibel inzetbare Dinnissen-vloeistofdoseersysteem wordt veelal in een omkasting of in een skid/frame geplaatst. Qua doseringsvorm kunt u kiezen voor twee opties.

Bij de eerste optie wordt de toe te voegen vloeistof nauwkeurig afgewogen, alvorens deze wordt toegevoegd aan het te mengen product. Bij de tweede optie wordt er gewerkt met flowmeting in de toevoerleiding, waardoor er dus geen weegtank meer vereist is. Omwille van de steeds hogere nauwkeurigheid wordt deze tweede optie steeds vaker toegepast.

Vanzelfsprekend kunt u bij beide opties kiezen voor het gebruik van verschillende nozzle-groottes om zo de gewenste dosering aan te passen. Een andere mogelijkheid is de toevoeging van een verwarmingselement om zodoende de viscositeit van het product te verhogen, zodat het gemakkelijker stroomt. De Dinnissen-specialisten helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

Wilt u weten hoe het Dinnissen-vloeistofdoseersysteem waarde kan toevoegen voor uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat