Feeder Valve

Doseren en wegen met een capaciteit van 6 kg tot 50 ton per uur.

Snel reinigbaar – Korte doseertijden – Hoge nauwkeurigheid

De Dinnissen Feeder Valve is een snel reinigbare doseertechniek met een capaciteit van 6 kg tot maar liefst 50 ton per uur. Hierdoor kunt u met één doseerklep een grote variëteit aan producten doseren en wegen. De eenvoudig geconstrueerde FeederValve bezit slecht één aandrijving en is door zijn compacte bouw en geringe hoogte van slechts 70 mm gemakkelijk in te bouwen en te reinigen.

Voorts kenmerkt de Feeder Valve zich door korte doseertijden en een hoge nauwkeurigheid. Mede hierdoor is hij door gerenommeerde voedingsmiddelenproducenten gevalideerd voor de verwerking van cacaopoeder, creamers, suikers, weipoeders, lactose, premixen en babyvoeding.

Wilt u weten hoe de Dinnissen Feeder Valve waarde kan toevoegen voor uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat