Monsternamesysteem

High end volledig automatisch monsternamesysteem met capaciteit van 25 - 1000 g per monster

Contaminatievrij - Snel te reinigen - EHEDG- en ATEX-richtlijnen

Dinnissen biedt specifiek voor de high end pharma- en foodindustrie een contaminatievrij monsternamesysteem dat buitengewoon snel en grondig te reinigen is. Hij is ontwikkeld voor droge poeders, korrels en granulaten in continu- en batchmatige productieprocessen. Dus zowel vullijnen, silo’s, transportsystemen als verpakkingsinstallaties bij ingaande, uitgaande én tussentijdse productstromen.

De monsters worden zonder tussenkomst van de operator volledig automatisch genomen volgens de aangegeven frequentie en met het ingestelde volume of gewicht. De monsters worden opgevangen in een monsterzakje of laboratoriumbeker. Groot voordeel van dit monsternamesysteem is dat het binnenwerk is gemaakt uit één stuk kunststof zonder randen, naden of kieren. Deze kunststof is metaal detecteerbaar en wordt uitgevoerd in een levensmiddelen-vreemde kleur. Hierdoor worden ongewenste bestanddelen in één oogopslag gedetecteerd. Het binnenwerk kan zonder aanraking worden uitgenomen en teruggeplaatst, hetgeen besmetting van monsters voorkomt. De sensoren van het systeem zijn geïntegreerd in een afneembare kunststof adapter. Deze adapter is met een handbeweging te verwijderen, zodat het monsternamesysteem snel en grondig kan worden schoongemaakt. Het systeem is ontworpen en gepatenteerd volgens de EHEDG- en ATEX-richtlijnen en heeft een capaciteit van 25 - 1000 gram per monster. Additioneel is er een monstername carrousel beschikbaar waar 8 - 20 monsternamezakjes of -flesjes volledig automatisch gewisseld kunnen worden.

Wilt u weten hoe u de monstername-carrousel waarde toe kan voegen aan uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Monsternamesysteem
Monsternamesysteem gedemonteerd

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat