Pegasus® Conditioner

Continue mengproces zorgt voor een optimaal en homogeen eindproduct

Dubbelassig – Voorverwarming mogelijk – Luiken voor inspectie en onderhoud

Met de Pegasus® Conditioner kunt u verschillende soorten bulkgoederen, zoals poeders, stoom, water en vetten vermengen. Het intensieve, continue mengproces zorgt voor een optimaal en homogeen eindproduct. Indien gewenst kunt u het product ook verwarmen, bijvoorbeeld als voorbehandeling of als salmonellabestrijding.

In de mengkamer van de dubbelassig uitgevoerde conditioner vindt u de onder een specifieke hoek gepositioneerde horizontale paddels. Dankzij de speciale hoek waarin de paddels op de assen zijn gemonteerd ontstaat dus de optimale menging. Geheel naar wens kunt u de verblijftijd van het product en de vulhoeveelheid handmatig regelen. Onderhoud en inspectie verlopen snel via de gemakkelijk toegankelijke en beveiligde luiken. Mede hierdoor blijft de continuïteit van uw productieproces maximaal gewaarborgd.

Wilt u weten hoe een Pegasus® Conditioner waarde kan toevoegen voor uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Pegasus 7C-MG Menger uitgereden

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat