Pegasus® Menger

Ultrasnel en optimaal mengen van poeders, korrels en granulaten

Dubbelassig – Homogeen inmengen dankzij doseersysteem - Geschikt voor kwetsbare producten – Snel reinigen

De dubbelassige Pegasus® paddel menger is geschikt voor het batchgewijs mengen van velerlei soorten poeders, korrels en granulaten. De vorm van de paddels en mengkamer zorgen voor een optimale productbehandeling met de minst mogelijke productschade. Zelfs kwetsbare producten zijn met de Pegasus® paddel menger uitstekend te mengen. Daarnaast kunt u in combinatie met het vloeistofdoseersysteem ook vloeistoffen homogeen inmengen.

De geometrie van de installatie is zodanig dat de zijden van de mengkamer aan de bovenkant licht naar elkaar toebuigen, waardoor een druppelvorm ontstaat. De negatieve hellingshoek aan de bovenzijde van de mengkamer verkleint hiermee het risico op het aankleven van materialen. Dankzij voornoemde voordelen, de hoge kwaliteit en de lange levensduur van de Pegasus® menger, zijn er wereldwijd inmiddels meer dan 1000 mengers operationeel. Daarmee is Dinnissen veruit de meest vooraanstaande procesleverancier voor het dubbelassig mengen.

Wilt u weten hoe een Pegasus® Menger waarde kan toevoegen voor uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Pegasus D-Top met CIP-reiniging

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat