Pegasus® Menger D-Topline

Ultrasnel en optimaal mengen van poeders, korrels en granulaten

Dubbelassig – Homogeen inmengen dankzij doseersysteem - Geschikt voor kwetsbare producten – Snel reinigen

De dubbelassige Pegasus® paddel menger is geschikt voor het ultrasnel mengen van poeders, korrels en granulaten. De vorm van de paddels en de mengkamer zorgen voor een optimale menging met de minst mogelijke productschade. Hierdoor zijn ook kwetsbare producten uitstekend te mengen. Tevens kunt u in combinatie met het speciale doseersysteem ook vloeistoffen homogeen inmengen.

De installatiegeometrie is zodanig dat de zijden van de mengkamer aan de bovenkant licht naar elkaar toebuigen, waardoor er een druppelvorm ontstaat. Dankzij deze vorm kan er geen product meer aan de bovenzijde blijven kleven, wat de hygiëne verbetert en het reinigen vereenvoudigt. Deze doordachte afwerking vindt u ook terug bij de assen en de paddels, waar alle lasverbindingen volledig zijn glad geslepen en er geen aanhechting van restproduct meer mogelijk is. Bovendien is het geheel afgewerkt met een speciale Viwateq® Finishing voor optimale gladheid en voorkoming van contaminatie.

Maar er zijn nog méér voordelen. Zo is de D-Topline aan de onderzijde uitgevoerd met twee grote luiken voor een volledige lediging van de mengkamer. Optioneel kunt u ook nog kiezen voor de uitrijbare assen, te openen via het kopluik. Eventueel aangevuld met de grote wingdoors, voor het uiterst snel inspecteren en reinigen van deze innovatieve menger.

Wilt u weten hoe de Pegasus® Menger D-Topline waarde kan toevoegen voor uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Pegasus D-Top met CIP-reiniging

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat