Wingdoor Zeefmachine

Zeven tot wel 30 ton/uur met maasopeningen van 250 - 2000 µm

Integratie in uw bestaande transportsysteem – Grote luiken voor inspectie en onderhoud

Geheel afhankelijk van het soort toepassing en de gewenste techniek biedt Dinnissen de voedingsmiddelenindustrie klantspecifieke zeefsystemen, met capaciteiten tot wel 30 ton/uur en maasopeningen van 250 tot 2000 µm.

Eén van de varianten op deze zeefoplossingen is deze ergonomisch ontworpen Wingdoor zeefmachine, die zich kenmerkt door zijn grote inspectieluiken. Dankzij de forse afmeting van deze inspectieluiken heeft de operator direct toegang tot alle relevante onderdelen voor inspectie, onderhoud en het ultrasnel vervangen van de zeefkorven. Daarom wordt deze zeefmachine vooral gekozen indien er sprake is van veel productwisselingen.

Welke oplossing u ook zoekt, Dinnissen heeft een groot aantal oplossingen klaar staan om uw poeders, korrels en granulaten snel en betrouwbaar te zeven met exact het gewenste eindresultaat. Laat de Dinnissen-specialisten u verder helpen met de keuze wanneer deze oplossing voor u interessant is.

Wilt u weten hoe u efficiënter en productiever kunt gaan zeven? En naar de integratie van de wingdoor zeefmachine in uw proces? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten via powtech@dinnissen.nl, of bel naar +31 77 467 35 55.

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat