Kalvermelk

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Kalvermelk is een product voor een veilige manier van kalveren fokken. Het is belangrijk hoe de kalvermelk wordt gemaakt, hoeveel water u tot uw beschikking heeft en welke ingrediënten er worden gebruikt. De ingrediënten zijn wei-eiwitconcentraat, dierlijk en plantaardig vet, vitamines, mineralen en aminozuren. Deze producten bevorderen de groei van een kalf. Let op: jonge kalveren jonger dan drie weken kunnen niet dezelfde ingrediënten consumeren als oudere kalveren. Dinnissen helpt u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw productieproces van kalvermelk.

Ons team van ervaren zuivelspecialisten zijn echte experts. Ze weten alles wat je wilt weten over kalvermelk. Heb je een vraag? Daag een van onze experts uit en zij vinden een oplossing voor uw productieproces.

Kalvermelk
Kalvermelk

Kalvermelk procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor kalvermelk

Dinnissen Process Technology heeft gewerkt aan verschillende projecten op het gebied van kalvermelk. Een van de machines die we hebben ontwikkeld, is een systeem voor het handmatig ledigen van zakken. Het handmatige zakledingsysteem (DIMA-man) kan op maat worden gemaakt voor de strenge eisen in de zuivelsector. Het hygiënische ontwerp en de flexibiliteit van deze machine zijn enkele van de belangrijkste kenmerken.

De DIMA-man is niet de enige machine die we hebben gemaakt voor de zuivelsector. We hebben verschillende succesvolle machines en projecten gemaakt voor producten als melkvervanger. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van een van deze machines.


HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN MACHINES VOOR MELKVERVANGERS

Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Trommelzeef
Complete zeefmachine
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger

Our dairy processing solutions


Meer informatie
Wilt u meer weten over onze ervaring met melkvervangers of andere zuivelproducten?
Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag met uw specifieke proces.

Erwin Vogelsangs

Contact

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Kalvermelk