Trusted by the best

In 2020 introduceerden we onze nieuwe payoff: Trusted by the best. In deze blog leg ik uit waarom deze woorden zo goed passen bij onze organisatie en bedrijfsfilosofie.

Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur
Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur

TRUSTED BY THE BEST

Wij zijn er enorm trots op dat wij het vertrouwen hebben gewonnen van 's werelds beste producenten. Het feit dat producenten vertrouwen hebben in onze oplossingen, in onze mensen en in onze expertise is voor mij het grootste compliment dat we kunnen krijgen. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor wereldmerken als Nestlé, DSM en Nutreco, maar voor iedere onderneming die het belang van productkwaliteit hoog in het vaandel heeft staan en vertrouwen stelt in Dinnissen.

In onze business komt alles aan op betrouwbaarheid. Wat er ook gebeurt, productielijnen moeten blijven draaien. En als er downtime is, moeten ze zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Wij streven ernaar dat onze oplossingen het meest betrouwbare onderdeel van een productieproces zijn. Bij voorkeur realiseren wij, als systeemintegrator, complete productielijnen voor onze klanten. Dan zijn we 100% zeker van betrouwbare en efficiënte productieprocessen.

Benieuwd naar onze gedachten over system integration? Neem dan gerust contact met me op als u vragen heeft.

Pegasus Megamixer (front)
Gravity blending process

Wij doen er alles aan om dit vertrouwen te blijven verdienen. Dit is de absolute kern van onze bedrijfsstrategie. Wij willen de meest betrouwbare partner ter wereld worden, en we zijn goed op weg. Dat blijkt uit de volgende punten:

  • We houden alles in eigen huis, van engineering tot productie en van testen tot installatie. Zo zijn we niet afhankelijk van anderen, en daarom kunnen anderen op ons rekenen.
  • Wij zetten de industriestandaard voor betrouwbaarheid en informatiebeveiliging en doen veel meer aan certificeringen dan onze klanten van ons vragen, met de volledige ISO 27001 certificering voor de gehele organisatie als treffend voorbeeld.
  • We investeren in onze eigen processen en mensen, met state-of-the-art geautomatiseerde productiefaciliteiten, training van medewerkers en procesinnovaties op tal van gebieden, zoals traceerbaarheid; van elke bout die in onze productiefaciliteit te vinden is, kunnen we de herkomst traceren.

Wilt u meer weten over Dinnissen Process Technology? Bekijk hier onze bedrijfsvideo.

En het allerbelangrijkste, onze payoff gaat over onze collega's. We zijn er trots op dat we de beste medewerkers hebben. Zij geven elke dag het beste van zichzelf en streven er voortdurend naar de beste te zijn in wat ze doen. Van alle organisaties waar ze zouden kunnen werken, kiezen ze voor een carrière bij Dinnissen. Dit vervult ons met trots en dankbaarheid.

Benieuwd waarom onze medewerkers ons vertrouwen? Hier vindt u meer informatie over werken bij Dinnissen.

werken bij Dinnissen

Trusted by the best

Zie welke organistaties hun vertrouwen hebben gesteld in Dinnissen:

Nestle
Nutreco
DSM
Danone
BAYER
Royal Friesland Campina
Skretting
Agrifirm
BASF
Aviko
United Petfood
Purina
Hill’s Pet Nutrition
Vobra
Champion Petfood
De Heus
Forfarmers
Cargill
Vitelia
Biomar
Mowi
Aller Aqua
EWOS
Continental Bakeries
Quaker Oats
Jordans
Mulder Natural Foods
Tate & Lyle
Tereos
Euroma
Roche
Avebe
Fonterra
Abbott
RB Mead Johnson
Lanxess
Clariant
Umicore
Zeolyst
ICC Paslek
FKRA
Havens
Schaumann
Trouw Nutrition
Van Zutven
Agrana
Agrano
BYK
Jonker & Schut
Like Meat
Sudstaerke
Brit Petfood
Dolina Noteci
Farmina
Grupo Bynsa (United Petfood)
Corbion
Euro Support
GIB
Glatt
Logisticon
ABZ Diervoeding
Golden Acres
Graintec A/S
Interquell
Koninklijke Peijnenburg
Koopmans Meel
LORD GMBH
Novidon
Nuscience
Pepsico
Planta
Roquette Freres
Teekanne
Umicore
Interface

Terug naar het nieuwsoverzicht