Kruidenmix

Kruiden mix

We zijn er trots op dat we vertrouwd worden door de grootste merken in de wereld

Kruidenmixen zijn gemengde kruiden of specerijen. Wanneer een speciale combinatie hiervan nodig is voor een bepaald recept, bieden wij u een oplossing met onze Pegasus® menger. Wij kunnen u helpen de oplossing te vinden die nodig is voor uw proces met kruidenmix.

Dinnissen is de wereldwijde leider in procestechnologie van poeders, deeltjes en granulaat. Wij bieden onze klanten optimale oplossingen voor het verwerken van kruidenmix. Dit kunnen we doen doordat onze experts gedurende het hele proces nauw samenwerken met onze klanten. Elke nieuwe machine is beter dan de vorige, en we zijn beter dan gisteren.

Kruiden mix procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor kruiden mix

Onze machines zijn hygiënisch ontworpen voor de voedingsindustrie, zoals onze Pegasus® menger of de Feedervalve. Deze machines breken de klauwen van kruiden of specerijen in de Pegasus® menger, wat zorgt voor een goede homogeniteit van de ingrediënten. Vervolgens worden er oliën aan het product toegevoegd. Om een voorzichtige productbehandeling mogelijk te maken.

Dinnissen innoveert altijd. Door de vele projecten die we hebben opgeleverd met de verwerking van kruidenmix, kunnen we een optimaal resultaat garanderen. Dit in combinatie met een zo laag mogelijke prijs voor de klant. Hieronder staan enkele voorbeelden van projecten van machines of verwerkingslijnen speciaal ontworpen voor kruidenmixen.

Kruidenmix

ENKELE VOORBEELDEN VAN INNOVATIEVE MACHINES VOOR DE VERWERKING VAN kruiden mix

Pegasus 7C-MG Menger
Feeder valve overzicht
Big bag vulstations
Centrifugaal zeefmachine wingdoor
Brokkenbreker
Feedervalve Dinnissen
Pegasus 4500 menger

Our food processing solutions


Meer informatie
Het is niet mogelijk om al onze innovatieve machines te laten zien, zoals u begrijpt.
Wilt u meer weten over onze ervaring, neem dan contact op met een van onze specialisten, wij zoeken een oplossing voor uw specifieke productieproces.

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Kruidenmix