Cassave

Oplossingen voor cassave

Onze ervaring maakt het mogelijk om de beste oplossing te vinden

Traditioneel wordt cassave verwerkt vóór consumptie. Verwerking is om verschillende redenen noodzakelijk. Ten eerste dient het als een middel om de potentieel giftige cyanogene glucosiden in verse cassave te verwijderen of te verminderen. Ten tweede dient het als conserveringsmiddel. Ten derde levert de verwerking producten op met verschillende kenmerken, waardoor er variatie ontstaat in cassavediëten. Dinnissen heeft veel ervaring met het verwerken van cassave. 

Cassave procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op plantaardige producten

De verwerking van cassave voor voedsel omvat combinaties van fermentatie, drogen en koken. Fermentatie is een belangrijke methode die bij de meeste verwerkingen wordt gebruikt. Hoewel er veel fermentatietechnieken zijn voor cassave, kunnen ze grofweg worden onderverdeeld in fermentatie in vaste toestand en gisting onder water. Door de jaren heen hebben we veel machines in de voedselindustrie geïnnoveerd, speciaal ontworpen voor cassave. Machines kunnen volledig op maat gemaakt worden om te voldoen aan de specifieke richtlijnen in de voedingsmiddelenindustrie. Dit maakt de machine de beste optie voor elke producent die met cassave werkt.

Hieronder staan enkele voorbeelden van onze machines en complete verwerkingslijnen voor cassave. 

Cassave

HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN machines en proceslijnen voor cassave

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
We kunnen in dit artikel niet al onze projecten en machines laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaringen of wat we voor uw specifieke proces kunnen betekenen.

Han Joosten

Contact

Anouk van Veen

Contact

Frans Bakker

Contact
Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur

Natuurlijk lopen we voor de troepen uit. Dat maakt het ingewikkeld, maar ook een grote uitdaging.

Frans Bakker - Technisch-commercieel directeur

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Cassave