Cellulose

Cellulose

We zijn er trots op dat we vertrouwd worden door de grootste merken in de wereld

Cellulose is een stof die bestaat uit een reeks glucose-eenheden. Het is het hoofdbestanddeel van de wanden van plantencellen. Cellulose wordt gewonnen uit hout en planten en gebruikt om papier, plastic, vezels, weefsels en isolatie te maken. Produceert u met cellulose? Dinnissen kan u helpen met het optimaliseren van uw productieproces?

Dinnissen is de nr. 1 in procestechnologie van poeders, deeltjes en korrels. Wij bieden onze klanten de beste oplossingen voor machines die cellulose verwerken. Onze experts werken samen met onze klanten, zodat we tijdens het hele proces het resultaat kunnen bereiken dat we allebei willen.

Cellulose procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor cellulose

Dinnox of Hamex® hamermolen zijn de beste machine om cellulose te produceren. De hamermolen combineert betrouwbaarheid, weinig onderhoud met een hoge productiecapaciteit en is ontwikkeld voor het vermalen van zacht tot middelhard product. Het maalproces werkt zeer efficiënt en heeft een laag geluidsniveau. Een ander voordeel van de hamermolen is dat u 10 minuten per schermwisseling bespaart.

Dinnissen heeft in de loop der jaren veel verschillende projecten afgerond voor het proces van cellulose te optimaliseren. De opgedane kennis helpt ons om onze klanten optimaal resultaat te bieden. Hieronder staan enkele voorbeelden van projecten die we met succes hebben afgerond voor de verwerking van cellulose.

Cellulose

HIERONDER ZIJN ENKELE FOTO'S VAN DE HAMERMOLENS ONTWIKKELD DOOR DINNISSEN

DinnoX hygienische hamermolen
DinnoX hygienische hamermolen deuren open
DinnoX hygienische hamermolen open V2
Hamex Hamermolen nieuw
Hamermolen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
Hamex Hamermolen met automatisch zeefwisselsysteem

Our chemical processing solutions


Meer informatie
Meer weten over het productieproces van cellulose of de Dinnox / Hamex® Hamermolen?
Neem gerust contact op met een van onze specialisten, zij kunnen u helpen met uw specifieke productieproces.

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Cellulose