Koraal

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Zeemineralen zijn gemaakt van koralen en schelpen. Schelpen zijn gemaakt van een mineraal om ze hard te maken en kracht te geven, net als botten in een menselijk lichaam. Een gezond koraalrif moet levendig en kleurrijk zijn en onderdak en voedsel bieden aan dieren die in de zee leven. Onze experts helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw proces met zeemineralen.

Ons team van ervaren specialisten is experts voor vele toepassingen waaronder koralen/zeemineralen. Het combineren van deze applicatiekennis en de slimme manier van werken van Dinnissen met uw specifieke wensen kan leiden tot zeer creatieve en innovatieve oplossingen. We streven ernaar om samen met onze klanten en partners de beste oplossingen te vinden.

Koraal/schelpen
Koraal/schelpen

Koraal procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor  koraal

Dinnissen blijft al decennia lang innoveren en verbeteren. Dit heeft geresulteerd in betere machines. Elke machine die we vandaag produceren, is beter dan gisteren. Een voorbeeld is de Pegasus® menger. Deze machine is gemaakt voor het verwerken van zeemineralen en vele andere producten. De Pegasus menger heeft een zeer korte mengtijd. Dit resulteert in een hoge capaciteit met een kleine footprint. De voorzichtige productbehandeling zonder afschuiving heeft het voordeel dat de temperatuur tijdens het mengen niet stijgt.
Een aangepast ontwerp, hygiënische kenmerken en andere kenmerken maken de Pegasus® menger de beste oplossing voor uw specifieke mineraalproces.

Dinnissen heeft in de loop der jaren verschillende machines en projecten voor zeemineralen ontwikkeld. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines die Dinnissen maakt voor zeemineralen.


HIERONDER ENKELE FOTO'S VAN MACHINES VOOR DE VERWERKING VAN ZEE MINERALEN

Big bag vulstations
Pegasus 4500 menger
Big bag losstation met dima
Pegasus 3000 menger
Pneumatisch transport testopstelling in D-innocenter

Our mineral processing solutions


Meer informatie
Meer weten over onze ervaring met de verwerking van koralen/zeemineralen?
Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag bij uw specifieke productieproces.

Chris Cleven

Contact

Frans Bakker

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Koraal/schelpen