Zetmeel-erwt

Oplossingen voor erwtenzetmeel

Onze ervaring maakt het mogelijk om de beste oplossing te vinden

Erwtenzetmeel wordt geproduceerd uit gedroogde erwten en is rijk aan amylose. Een erwt bestaat voor 40% uit zetmeel. Het overige zetmeel is een wit poeder en is neutraal van smaak en kleur. Het is nuttig als vervanger van gelatine voor soepen, desserts en vele andere producten. Dinnissen heeft veel ervaring met het werken met erwtenzetmeel.

Deze ervaring helpt ons om innovatieve oplossingen voor uw productieproces te vinden en te produceren. Onze specialisten zijn in staat om met diverse uitdagende poeders te werken. We willen onze kennis delen met al onze klanten om hen te helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Zetmeel -erwt procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op erwtenzetmeel

Door de jaren heen hebben we veel machines in de voedingsindustrie geïnnoveerd, speciaal ontworpen voor erwtenzetmeel. Bijvoorbeeld onze Pegasus Menger. Deze machine kan volledig op maat gemaakt worden om te voldoen aan de specifieke richtlijnen in de voedingsmiddelenindustrie. Het feit dat meerdere stappen, zoals mengen en nauwkeurig bevochtigen, in slechts één stap kunnen worden gedaan, maakt de machine echt de beste optie voor elke producent die met erwtenzetmeel werkt.

Een andere indrukwekkende machine is de hamermolen, deze machine heeft een zeer korte wisseltijd door automatische zeefwissel wat zorgt voor een hogere up tijd / capaciteit.

Hieronder staan enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen die speciaal zijn ontworpen voor erwtenzetmeel.

Zetmeel-erwt

HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN machines en proceslijnen VOOR DE VERWERKING VAN ERWTENZETMEEL

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
We kunnen in dit artikel niet al onze projecten en machines laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaringen of wat we voor uw specifieke proces kunnen betekenen.

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Zetmeel-erwt