Gemedicineerd voer

We zijn er trots op dat we vertrouwd worden door de grootste merken in de wereld

Gemedicineerd voer is voor landbouwhuisdieren, aquacultuursoorten en huisdieren. Het product is een mix van diervoeder en medicinaal product dat onder gespecificeerde omstandigheden wordt geproduceerd. Het doel van gemedicineerd voer is het behandelen of bestrijden van dierziekten. Gemedicineerd voer zorgt voor consumptie van medicijnen door dieren.

We hebben een team van ervaren diervoederspecialisten. Ze weten alles over de eigenschappen van gemedicineerd voer en hoe ze dit moeten verwerken. De kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd in combinatie met onze slimme manier van werken, stelt ons in staat om het productieproces op te bouwen dat de klant wil.

Medicated feed
Medicated feed

Gemedicineerd voer procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor gemedicineerd voer

Gemedicineerd voer is een speciale bedrijfstak. De Pegasus® Vacuum Coater is een van de belangrijkste machines voor het verwerken van gemedicineerd voer. De coater heeft een korte verwerkingstijd en kan onder vacuüm drogen. Tijdens het mengproces worden oliën, vloeistoffen en poeders nauwkeurig gedoseerd. Na het mengen van het voer wordt het pneumatisch getransporteerd.

Dinnissen wil de meest betrouwbare zakenpartner ter wereld worden. Door de verschillende projecten waar Dinnissen heeft gewerkt met gemedicineerd voer kunnen wij onze klanten optimale resultaten bieden. We willen dat onze oplossingen betaalbaar zijn voor zoveel mogelijk producenten. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van onze projecten.


HIERONDER STAAN ENKELE VOORBEELDEN VAN MACHINES VOOR DE GENEESMIDDELen VOEDERINDUSTRIE

Pegasus vacuum process
PG-10VC LAB Menger open
Pegasus Vacuüm coater met sproeileiding
Pegasus 10VC LAB Menger
Pneumatisch transport testopstelling in D-innocenter

Our feed processing solutions


Meer informatie
Helaas is het niet mogelijk om al onze projecten te laten zien.
Wilt u meer weten over uw proces met gemedicineerd voer, neem dan contact op met een van onze specialisten.

Robert Michels

Contact

Piet van Bommel

Contact

Peter Raeven

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Medicated feed