Gips

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Gips is een product dat wordt gebruikt voor het beschermen of decoratief coaten van wanden en plafonds. Gips is van nature een droog poeder en wordt gemengd met water om een pasta te maken. Wanneer het wordt aangebracht op het oppervlak, bijvoorbeeld een muur, wordt het product stijf. Produceert u met gips en wilt u meer weten over onze ervaringen met dit product? Neem dan vrijblijvend contact op!

Onze specialisten in gips zijn echte experts. Ze weten alles wat je moet weten over gips en hun productieproces. De kennis die zij in huis hebben, gecombineerd met onze slimme manier van werken en het streven om de beste van de wereld te zijn, stelt ons in staat om samen met u een innovatieve oplossing te vinden voor uw specifieke productieproces.

Gips
Gips

Gips procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor gips

Dinnissen heeft in de loop der jaren meerdere machines ontwikkeld voor het verwerken van gips. Een daarvan is de Feeder Valve. De Feeder Valve is een kleine compacte machine die gemakkelijk integreerbaar en gemakkelijk schoon te maken is. Enkele voordelen van de machine zijn dat de Feeder Valve breed toepasbaar is, een hoge capaciteit heeft en de machine zeer nauwkeurig is. Een ander voordeel is de eenzijdige aandrijving. Hierdoor neemt de machine weinig ruimte in beslag. De Feeder Valve is slechts een van de vele andere oplossingen die we hebben ontwikkeld voor het proces van gips.

Dinnissen heeft vele succesvolle machines en projecten opgeleverd voor de gipsverwerking. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines die speciaal zijn ontworpen voor het proces van gips, waaronder de Feeder Valve.


ontdek in onderstaand fotoalbum voorbeelden van machines voor het verwerken van gips

Big bag vulstations
Feeder valve
Pegasus 4500 menger
Dinnissen wallpaper big bag
DIMA®-X 200-zakkenleger
Feeder valve Dinnissen
Big bag losstation met dima
Pegasus 7C-MG Menger

Our mixing processing solutions


Meer informatie
Wilt u meer weten over onze ervaring met gips of andere gespecificeerde machines?
Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Ze willen zeker meer vertellen over hun ervaring en wat we met uw proces kunnen doen.

Anouk van Veen

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Gips