Rijst

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Rijst is een graansoort die boordevol gezonde voedingsmiddelen zit, zoals vezels. De graanrijst kan worden vermalen tot rijstmeel en kan ook worden gezeefd tot rijstmeel. Veel door Dinnissen ontwikkelde machines zijn speciaal ontworpen voor het verwerken van rijst. Dinnissen kan u zeker helpen om de juiste oplossing voor uw rijstproces te vinden.

Om klanten de juiste informatie of oplossing te kunnen bieden, moeten we hun product(en) begrijpen. Elk product heeft zijn eigen unieke kenmerken, en soms kan het lastig zijn om ermee om te gaan. Daarom hebben we ervaren voedselspecialisten in ons team, om ons te helpen begrijpen wat rijst is en hoe het zich gedraagt.

Rijst
Rijst

Rijst procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor rijst

We bieden een breed scala aan voeding specifieke machines aan. Als voorbeeld de Pegasus® menger of Pegasus® Vacuum Coater. Deze machines kunnen op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen in de voedingssector. Onze Pegasus® menger heeft een zeer unieke mengtechnologie, dit resulteert in een kortere mengtijd, kleinere mixer, sneller schoon te maken en meer uptime. Het is in staat om in één processtap te mengen en nauwkeurig te bevochtigen. De voorzichtige productbehandeling zorgt voor minder schade, wat resulteert in meer output en een hogere opbrengst. Een aangepast ontwerp en hygiënische kenmerken, gecombineerd met de unieke mengtechnologie, maken de Pegasus® menger echt de beste oplossing voor uw producenten met rijst.

Dinnissen heeft door de jaren heen verschillende succesvolle projecten voor rijst ontwikkeld. Hieronder vindt u enkele innovatieve oplossingen van machines en complete verwerkingslijnen speciaal ontworpen voor rijst.


in onderstaand fotoalbum zijn machines en proceslijnen weergegeven voor het verwerken van rijst

Pegasus Vacuüm coater met sproeileiding
Hamex Hamermolen vol automatisch
Pegasus® 4500 Wingdoor
Centrifugaal zeefmachine
Big bag vulstations
Trommelzeef
Big bag losstations
Pegasus 3000 menger

Our food processing solutions


Meer informatie
Helaas is het voor ons niet mogelijk om al onze projecten met de verwerking van rijst te laten zien, zoals u begrijpt.
Wilt u meer weten over onze ervaring en wat wij voor uw specifieke productieproces met rijst kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.

Erwin Vogelsangs

Contact

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Rijst