Melkvervanger verwerkt van noten en vruchten

Oplossingen voor de verwerking van melkvervangers

Door kennis van de product eigenschappen kunnen we ons proces optimaliseren

Steeds meer mensen consumeren veganistische producten omdat deze vrij van dierlijke producten zijn. In veel recepten komt melk voor, echter is dit ook een dierlijk product. In plaats van dierlijk melk maakt plantaardige melk een grote opmars. Melkvervangers zoals amandelmelk en sojamelk zijn de meest bekendste, toch mag het officieel geen melk worden genoemd.

Dinnissen produceert al tientallen jaren machines voor het verwerken van producten welke dienen als melkvervangers. Mocht u een vraag hebben over uw specifiek productieproces, onze machines of een totale andere vraag dan is het raadzaam om contact op te nemen met een van onze specialisten.

Zij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en staan iedere werkdag voor u klaar!

Procesapparatuur voor melkvervangers

Verwerkingslijnen speciaal geoptimaliseerd voor ei vervangers

Er zijn verschillende soorten melkvervangers. De verwerking van deze producten zijn enorm verschillend en dat houdt in dat er met vele factoren rekening moet worden gehouden. De machines in de proceslijnen voor het verwerken van melkvervangers worden dusdanig gerealiseerd dat slechts kleine aanpassingen benodigd zijn om het optimale resultaat te behalen.

Een machine die met slechts kleine wijzigingen een optimaal rendement behaald, is de Dinnissen Pegasus® Menger. Deze machine wordt handgemaakt en heeft een uniek en hygiënisch design. De machine beschikt over een korte mengtijd en het product wordt zacht behandelt, dit resulteert dat er geen toename is van de temperatuur.

Benieuwd naar de machine? Bekijk hieronder enkele foto's van de Pegasus® Menger en de overige machines in de proceslijn voor melkvervangers.

Verwerking van melkvervanger

HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN machines en proceslijnen VOOR DE VERWERKING VAN melkvervangers

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
We kunnen in dit artikel niet al onze projecten en machines laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaringen of wat we voor uw specifieke proces kunnen betekenen.

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Het verwerken van melkvervangers