Oplossingen voor het verwerken van veganistische producten

Wij zijn morgen beter dan vandaag

Veganistische producten zijn geheel vrij van dierlijke producten. Er zit dus geen vis, vlees, kaas, ei, zuivel etc. in veganistische producten. Vegan producten zijn ontzettend gezond en bestaan uit onder andere groenten, fruit, granen, peulvruchten, noten, zaden en kruiden. Dinnissen produceert al tientallen jaren machines voor het verwerken van veganistische producten. Denk hierbij aan machines zoals de Pegasus Menger, vulstations, crushers, centrifugaal zeefmachines en nog veel meer.

De opgedane kennis die wij in de afgelopen decennia hebben opgebouwd, delen wij graag met u.

Mocht u vragen hebben over uw specifiek productieproces of over de machines van Dinnissen voor de verwerking van veganistische producten, dan is het raadzaam om een van onze specialisten in te schakelen.

Zij helpen graag met het oplossen van uw technisch vraagstuk en staan iedere werkdag bereid om al uw vragen te beantwoorden zodat u, uw productieproces zo optimaal mogelijk kunt optimaliseren.

Verwerken van veganistische producten
Veganistische producten door Dinnissen Process Technology

Procesapparatuur voor het verwerken van veganistische producten

Ons aanbod van machines ontwikkelt voor veganistische producten

De verwerking van veganistische producten is erg uiteenlopend. Groenten en fruit hebben een andere verwerkingswijze dan granen, peulvruchten, noten, zaden en kruiden. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden in uw productieproces. Omdat wij al tientallen jaren bekend zijn met deze producten, zijn onze machines optimaal geïnnoveerd om voor u de best mogelijke productielijn te realiseren. In de lijn kan de Dinnissen Pegasus® Menger absoluut niet ontbreken. 

De Pegasus® Menger heeft een hygiënisch, ergonomisch design en kan op maat worden gemaakt zodat het perfect in een bestaande installatie past. De machine heeft een korte mengtijd wat in combinatie met een zachte behandeling van het product ervoor zorgt dat er geen temperatuurstijgingen optreden tijdens het mengen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines die voorkomen in een proceslijn bij de verwerking van veganistische producten.


HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN machines en proceslijnen VOOR DE VERWERKING VAN veganistische producten

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our food processing solutions


Meer informatie
We kunnen in dit artikel niet al onze projecten en machines laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaringen of wat we voor uw specifieke proces kunnen betekenen.

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Bonen en peulvruchten als veganistische producten