Vanuit één productielijn uw petfood produceren

Ontdek onze innovaties: Hamex® Semi Automatic Hamermolen, Pegasus® Vacuüm Coater, Dinnissen-vloeistofdoseersysteem en de roterende zeefmachine

Of neem vrijblijvend contact op voor een oplossing op maat. Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw complete proces.

Vulkop big bag vulstation
We’re proud to be trusted by the best petfood producers in the world

We’re proud to be trusted by the best petfood producers in the world


Hamex® Hamermolen

Hamex® Hamermolen

Betrouwbaar, onderhoudsarm en een verhoogde productiecapaciteit

De Hamex® Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten. In de hamermolen slingeren de vrijhangende slaghamers met een hoge snelheid rond in de maalkamer. Afhankelijk van de eigenschappen van het te vermalen product wordt er gewerkt met enkele hamers, dubbele hamers of T-hamers.

Meer informatie


Hamex® Semi Automatic Hamermolen

Handmatig zeven wisselen met een draaiende rotor

De Hamex® Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten. In de hamermolen slingeren de vrij-hangende slaghamers met een hoge snelheid rond in de maalkamer. Afhankelijk van de eigenschappen van het te vermalen product wordt er gewerkt met enkele hamers, dubbele hamers of T-hamers.

Meer informatie

Hamex® Semi Automatic Hamermolen

Pegasus® Vacuüm Coater

Pegasus® Vacuüm Coater

Exacte hoeveelheden poeder of vloeistof aanbrengen dankzij regelbare vacuüm

Met deze Dinnissen-uitvinding kunt u compleet nieuwe producten ontwikkelen dan wel een volledig nieuw marktpotentieel aanboren. Want dankzij het regelbare vacuüm kan op elk poreus product exact de juiste hoeveelheid poeder of vloeistof worden aangebracht, om die vervolgens met behulp van vacuüm tot diep in het product door te laten dringen.

Meer informatie


Dinnissen-vloeistofdoseersysteem

Vloeistoffen uiterst nauwkeurig doseren met flowmeting, geen weegtank meer vereist

Het flexibel inzetbare Dinnissen-vloeistofdoseersysteem wordt veelal in een omkasting of in een skid/frame geplaatst. Qua doseringsvorm kunt u kiezen voor twee opties: 1) wegen vóór toevoeging en 2) middels een flowmeting in de toevoerleiding. De Dinnissen-specialisten helpen u graag bij het maken van de beste keuze.

Meer informatie

Dinnissen-vloeistofdoseersysteem

Roterende trommelzeefmachine

Roterende trommelzeefmachine

Zeven van korrels en brokken met laag toerental om productbeschadiging te voorkomen

Tijdens het proces draait de zeeftrommel met een relatief laag toerental van minder dan 1 m/sec. Enerzijds om productbeschadiging te voorkomen en anderzijds in verband met de geldende ATEX-richtlijnen. Naar wens wordt het zeefgaas met verschillende perforatiegroottes uitgevoerd om zo een grote verscheidenheid aan producten te kunnen verwerken.

Meer informatie


Hamex® Full Automatic Hamermolen

Verhoogde productiecapaciteit dankzij automatische zeefwissel

De Hamex® Full Automatic Hamermolen is ontwikkeld voor het vermalen van zachte tot middelharde producten, zoals granen, suikers en mineralen. Dankzij het vol-automatisch zeefwisselsysteem, kan de rotor gewoon blijven doordraaien. Dit bespaart u zo’n tien minuten wachttijd per zeefwissel. Ideaal indien u regelmatig van product wilt wisselen.

Meer informatie

Hamex® Full Automatic Hamermolen

Onze uitdaging? 

Het optimaliseren van uw volledige proces

Dinnissen helpt u graag met het automatiseren en innoveren van uw volledige proces met oplossingen op maat. Dinnissen kan waarde toevoegen in elke processtap. Bekijk onze oplossingen per stap in het verwerkingsproces van poeders, korrels en granulaten:

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer

By keeping engineering, production, testing, and installation in-house, we don’t have to rely on others, and that’s why others can rely on us.

Wouter Kuijpers - Chief Operating Officer