Premix

Premix

Dankzij onze kennis vinden wij altijd een oplossing voor uw productieproces

Premix is een mix van vitamines en mineralen. Sommige voedingsmiddelen met rauw vlees bevatten een premix om ervoor te zorgen dat de voeding compleet is. Met een premix voorkomt u dat uw huisdier voedingstekorten heeft. Het nadeel van premix is dat er synthetische toevoegingen in het product zitten. Honden kunnen jeuk -en katten kunnen blaasproblemen krijgen. Of u nu met premix produceert of een ander product, Dinnissen kan u zeker helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw premixproces.

Met ons gespecialiseerd team van petfood-experts komen we altijd tot een oplossing. Ze weten alles wat er te weten valt over producten als premix. Onze experts werken al voor meerdere jaren in deze branche. Met de kennis die we in huis hebben, stelt onze technische know-how en de slimme manier van werken ons in staat om de juiste innovatieve oplossing voor uw specifieke productieproces te vinden en te produceren.

Premix procesapparatuur

Proceslijnen en machines ontwikkeld voor diervoeding

Dinnissen is al enkele jaren actief in de petfoodsector. We bieden een breed scala aan diervoeder-specifieke verwerkingsmachines. Als voorbeeld onze DIMA-man. De DIMA-man is een zakkenledigingsmachine. Met het hygiënische ontwerp en de flexibiliteit is de DIMA-man de beste optie voor producenten die met premix werken.

De DIMA-man is niet de enige vernieuwde machine die we door de jaren heen hebben gebouwd voor de petfood-industrie. Zo hebben we bijvoorbeeld Pegasus® mengers, big-bag-vulstations en nog veel meer machines gebouwd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze machines speciaal ontworpen voor premix.

Premix

ontdek in onderstaand fotoalbum oplossingen voor de verwerking van premix voor diervoeding

DIMA®-X 200-zakkenleger
Big bag vulstations
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 7500 menger
Big bag losstation met dima
Triltransport verzetbaar

Our feed processing solutions


Meer informatie
Helaas is het voor ons niet mogelijk om al onze projecten te laten zien, zoals u ongetwijfeld begrijpt.
Wilt u meer weten over onze ervaring met premixen en wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen, neem dan gerust contact op met onze specialisten.

Robert Michels

Contact

Juul Jenneskens

Contact

Piet van Bommel

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Premix