Probiotics-for-feed02

Probiotics

Het begrijpen van het product zorgt voor de juiste oplossing

Probiotics worden gebruikt in voedingsstoffen. Het product bestaat uit levende micro-organismen voor toevoegingsmiddelen. Het is dus een kleine bacterie die bij het eten van dit product tot gunstige effecten voor dieren leidt. Dinnissen werkt met probiotics voor de diervoeder- en voedingsmiddelenindustrie. We hebben dus veel ervaring in deze branche.

Verwerkt u dit product en wilt u meer weten over dit product? Ons team van voederspecialisten is in staat klanten te voorzien van de juiste informatie en oplossingen. Het is erg belangrijk voor ons om hun gebruik van product(en) te begrijpen. Onze jarenlange ervaring helpt ons om altijd de beste oplossing te vinden voor uw specifieke productieproces.

Probiotics procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor probiotics

Probiotics is voor ons geen nieuw product. We hebben veel van machines en complete verwerkingslijnen geleverd voor het verwerken van probiotics, met het gewenste resultaat. Een van deze speciale machines die wij hebben geproduceerd voor het proces van probiotics is de Pegasus® Menger. Deze menger kan op maat worden gemaakt voor uw en de eisen van de diervoederindustrie. Deze machines kunnen worden gebouwd met een hoge capaciteit en een kleine footprint. Het is erg indrukwekkend dat met de menger meerdere stappen in slechts één enkele stap kunnen worden gedaan. In feite is deze machine een zeer efficiënte oplossing voor vrijwel elk productieproces. Een van de grootste voordelen is de korte mengtijd en de voorzichtige omgang met het product. Dit zorgt ervoor dat er geen temperatuurstijging is. De Pegasus menger is echt de beste optie voor uw producten als u probiotics voor diervoeder op de beste manier wilt verwerken.

Uiteraard hebben we voor dit proces nog veel meer machines en complete verwerkingslijnen gebouwd. Hieronder vindt u enkele foto's van innoverende machines voor deze branche.

Probiotics

HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN MACHINES VOOR DE VERWERKING VAN PROBIOTICA VOOR VOEDER

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our pharma processing solutions


Meer informatie
Het is voor ons niet mogelijk om al onze probiotica- en voerprojecten te laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen,
Wilt u meer weten over onze ervaring met probiotics of een ander voedingsproduct, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten.
We kijken ernaar uit om te zien wat we kunnen betekenen voor uw specifieke productieproces.

Piet van Bommel

Contact

Juul Jenneskens

Contact

Robert Michels

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Probiotics