Ei poeder

Onze ervaring met voedselproducten zorgt ervoor dat wij uw proces kunnen optimaliseren

Eipoeder is zoals de naam al zegt, poeder gemaakt van eieren. Ze worden gemaakt met behulp van sproeidrogen op dezelfde manier als eiwitpoeder en eigeelpoeder. Eieren in poedervorm zijn minder zwaar dan een ei en hebben een langere houdbaarheid, tot wel 5 tot 10 jaar. Bent u op zoek naar een oplossing voor het verwerken van eieren in poedervorm? Dinnissen kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw productieproces.

Dinnissen heeft een ervaren team van voedingsspecialisten en het zijn echte experts. Zij weten alles wat u moet weten over producten in de voedingssector zoals eipoeder. Heeft u een vraag over eipoeders? Onze experts helpen u graag!

Eipoeder
Eipoeder

Ei poeder procesapparatuur

Proceslijnen en machines speciaal ontwikkeld voor het verwerken van ei poeder

De verwerking van eipoeder gebeurt op dezelfde manier als die van eigeelpoeder en eiwitpoeder. Onze Pegasus® menger mengt het product en vervolgens wordt het pneumatisch naar een zeef getransporteerd. Het product wordt inline in de zeef gezeefd zodat het verpakt kan worden met een high care oplossing. Onze Pegasus® menger kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen in de voedingssector. Het feit dat er meerdere stappen kunnen worden uitgevoerd in één enkele machine, maakt de Pegasus® menger een zeer efficiënte oplossing. Een hygiënisch ontwerp, gecombineerd met de mengtechnologie en de functies, maken het echt de beste optie voor producenten die met producten zoals eipoeder werken.

Onze Pegasus® menger is niet de enige belangrijke machine in dit proces. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen voor eipoeder.


Bekijk in dit fotoalbum onze innovatieve oplossingen voor het verwerken van ei poeder

Pegasus® 4500 Wingdoor
Centrifugaal zeefmachine 4
Monsternamesysteem
Pegasus® Mixers collectie
Monsternamesysteem
Pegasus 3000 menger
Pegasus 4500 menger
Monsternamesysteem gedemonteerd

Our food processing solutions


Meer informatie
Helaas kunnen we niet al onze projecten publiekelijk tonen, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaring en wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen.

Han Joosten

Contact

Anouk van Veen

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Eipoeder