Kunstmest

We voegen waarde toe bij alles wat we doen

Kunstmest is een onnatuurlijke meststof. Het bestaat uit producten van niet-biologische oorsprong die de groei van gewassen op de bodem bevorderen. Een andere verklaring zijn alle voedingselementen die kunstmatig worden verkregen. Produceert u met kunstmest? Dinnissen kan u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw proces.

Onze chemisch specialisten zijn experts. Heeft u een vraag die u niet kunt vinden? Onze experts kennen de antwoorden. Door onze kennis en efficiënte manier van werken is het voor ons mogelijk om innovatieve oplossingen voor uw mestproces te vinden en te produceren.

Kunstmest
Kunstmest

Kunstmest procesapparatuur

Machines speciaal ontworpen voor kunstmest

Dinnissen Process Technology heeft meerdere projecten voor het verwerken van kunstmest opgeleverd. We bieden een breed scala aan chemisch specifieke machines. Als voorbeeld het big-bag losstation. Zoals de naam al aangeeft, is de functie van deze machine het legen van big-bags. De manier van aankoppelen van de big-bags is erg ergonomisch, big-bags worden met een kleine kraan opgetild en op het platform geplaatst, dit wordt een traversesysteem genoemd. Het hijsen gebeurt op verticale wijze zodat er geen rotatie optreedt.
Het big-bag losstation is één van de oplossingen voor uw proces met kunstmest.

Dinnissen Process Technology heeft meerdere succesvolle projecten voor kunstmest opgeleverd. Hieronder vindt u de overige oplossingen voor verwerking met kunstmest.


in onderstaande fotoalbum zijn machines en procesljnen weergegeven voor de verwerking van kunstmest

Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Trilzeefmachine 01
big bag process
Pegasus® Menger
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 4500 menger
Big bag losstation met dima

Our chemical processing solutions


Meer informatie
Wilt u meer weten over onze ervaring met het kunstmestproces?
Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze specialisten. Zij helpen u graag bij uw specifieke productieproces.

Chris Cleven

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Kunstmest