Procesmatig verwerken van soep

Door kennis van de producteigenschappen kunnen we ons proces optimaliseren

Instant soep is een soort soep die speciaal is ontworpen om gemakkelijk en snel te bereiden. Het enige wat je hoeft te doen is kokend water over de mix van soep te doen. Soep kan erg smaakvol zijn als ze natuurlijke ingrediënten gebruiken. Dinnissen is expert in het verwerken van soep en heeft veel ervaring in deze branche.

Ons team van voedselspecialisten zijn echte experts en ze weten alles over voedingsproducten zoals soep. De kennis die we hebben, gecombineerd met onze slimme manier van werken en technische know-how, stelt ons in staat om innovatieve oplossingen te vinden voor uw specifieke productieproces met instant soep.

Soep
Soep

Soep procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op soep

Dinnissen heeft in de afgelopen decennia verschillende machines ontwikkeld voor de voedingsmiddelenindustrie. Twee belangrijke machines voor het verwerken van instant soep zijn de Pegasus Mixer en de brokkenbreker. Deze machines werken gecombineerd, de breker is bedoeld om de agglomeraten te verminderen wat zorgt voor een goede homogeniteit van de ingrediënten. De menger is voor het voorzichtig hanteren van verse ingrediënten zoals bladgroenten of taugé.

Deze machines zijn breed inzetbaar en leverbaar in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Hieronder staan enkele voorbeelden van deze twee machines, andere machines en complete verwerkingslijnen geschikt voor het verwerken van instant soep.


hieronder zijn machines en proceslijnen weergegeven voor het verwerken van soep

Pegasus® 4500 Wingdoor
CZ wingdoor zeefmachine
DIMA®-X 200-zakkenleger
Big bag vulstations
Pegasus® Menger
monstername carrousel
Big bag losstation met dima
2 montersname carrousels
Hygiënische brokkenbreker inside
Pegasus 4500 menger
Monsternamesysteem

Our food processing solutions


Meer informatie
Het is helaas niet mogelijk om al onze machines en proceslijnen online te publiceren op deze pagina.
Mocht u interesse hebben in onze machines, proceslijnen of ervaringen met soep, voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met een van onze specialisten!

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Soep