Oplossingen voor emulgatoren

Procesoplossingen voor emulgatoren

Door onze jarenlange kennis zijn wij in staat om al uw vragen te beantwoorden

Een emulgator is een stof die ervoor zorgt dat twee lastig te mengen stoffen toch gemengd kunnen worden, er wordt dan een emulsie gevormd. Denk hierbij aan stoffen zoals water en vet/olie. Zonder het gebruik van een emulgator is het mengen van zulke stoffen ontzettend lastig of zelfs onmogelijk. Een voorbeeld van een emulgator is lecithine dat uit sojabonen en zonnebloemolie kan worden gemaakt.

Dinnissen innoveert al jarenlang oplossingen voor het verwerken van emulgatoren. Indien u een vraag heeft over een van onze oplossingen of over uw proces, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten!

Machines voor de verwerking van emulgatoren

Ons proceslijnen speciaal ontworpen voor emulgatoren

Door ons specialisme en jarenlange ervaring is het mogelijk om uw proces dusdanig te optimaliseren dat het gewenste rendement kan worden behaalt. Inmiddels hebben wij vele proceslijnen mogen realiseren voor het verwerken van emulgatoren. Hierbij is het ontzettend belangrijk dat de machines op elkaar afgestemd zijn, zodat het beste resultaat gegarandeerd kan worden.

Een van deze machines in onze proceslijn is de Feeder Valve. De Feeder Valve is dusdanig geïnnoveerd, dat het mogelijk is om met het nieuwe micro doseer systeem tot maar liefst 1 gram nauwkeurig te wegen. Ontdek hieronder onze machines voor het verwerken van emulgatoren.

Verwerken van emulgatoren

HIERONDER ZIJN ENKELE VOORBEELDEN VAN machines en proceslijnen VOOR DE VERWERKING VAN emulgatoren

Hamex Hamermolen 02
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem
Feeder valve Dinnissen
Hamex hamermolen met semi automatisch zeefwisselsyteem open
monstername carrousel
Pegasus 4500 menger
Feeder valve overzicht

Our chemical processing solutions


Meer informatie
We kunnen in dit artikel niet al onze projecten en machines laten zien, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze experts als u meer wilt weten over onze ervaringen of wat we voor uw specifieke proces kunnen betekenen.

Han Joosten

Contact

Anouk van Veen

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Consumeren van emulgatoren