Zaden

Door kennis van de producteigenschappen kunnen we ons proces optimaliseren

Een zaadje is het belangrijkste overlevingsorgaan bij zaadplanten. Het zaad is een geëxpandeerd zaadprincipe of zaadknop. Zaden kunnen worden verspreid door de plant zelf, door bomen, planten, de wind of door mechanische machines. We ontwikkelen machines voor verschillende zaden. Kweek je met zaden? Dinnissen kan u zeker helpen om de juiste oplossing voor uw zadenproces te vinden.

Dankzij ons team van ervaren voedingsspecialisten heeft Dinnissen Process Technology kennis van vele producteigenschappen. Hierdoor is Dinnissen in staat om efficiënt innovatieve verwerkingslijnen te ontwerpen. Zo kunnen we onze klanten een oplossing bieden die perfect past bij zaden.

Zaden
Zaden

Zaden procesapparatuur

Verwerkingslijnen speciaal gericht op zaden

Dinnissen heeft verschillende succesvolle projecten ontwikkeld en geleverd voor het verwerken van zaden. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten de best mogelijke producten kunnen maken. We bieden een breed scala aan voeding specifieke apparatuur. Als voorbeeld onze Pegasus® Mixer.

De Pegasus® menger kan op maat worden gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen van de voedingsmiddelenindustrie. Het feit dat er meerdere stappen in één enkele stap gedaan kunnen worden, maakt de Pegasus® menger tot een unieke machine.

Een ontwerp op maat, in combinatie met de hygiënische eigenschappen en de unieke mengtechnologie, maken het echt de beste optie voor producenten die met producten zoals zaden werken.

Zaden zijn een erg duur product en het is beter om het in een kleinere batch te mengen. als er iets misgaat, is de impact aanzienlijk kleiner. Een voorzichtige behandeling van het product is nodig. We hanteren een voorzichtige productbehandeling zodat de zaden niet worden beschadigd. Omdat het een duurzaam product is, bespaart het op deze manier kosten.
Hieronder vindt u enkele voorbeelden van machines en complete verwerkingslijnen speciaal ontworpen voor zaden.


in het fotoalbum zijn voorbeelden van proceslijnen en machines weergegeven voor het verwerken van zaden

DIMA®-X 200-zakkenleger
Pegasus® 4500 Wingdoor
Big bag vulstations
Pegasus® Mixers collectie
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 3000 menger
Big bag losstation met dima
Pegasus 4500 menger

Our food processing solutions


Meer informatie
 Helaas is het voor ons niet mogelijk om al onze projecten in het openbaar te tonen, zoals u ongetwijfeld zult begrijpen.
Neem gerust contact op met een van onze specialisten als u meer wilt weten over onze ervaring met zaden, of wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen.

Anouk van Veen

Contact

Han Joosten

Contact

Frans Bakker

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Zaden