Algen

Algen

Door kennis van de product eigenschappen kunnen wij uw en ons proces optimaliseren

Algen zijn een diverse groep organismen die fotosynthese kunnen uitvoeren. Het is een informele term voor een grote en diverse groep organismen die in het water leven. Of u nu produceert met voedingsmiddelen zoals algen of andere producten, Dinnissen kan u helpen met het optimaliseren van uw specifiek productieproces!

Ons team heeft veel ervaring in de voedingsmiddelenindustrie en dat maakt ons echte experts. Met de kennis die de afgelopen decennia is opgedaan, weten wij alles wat er te weten valt over producten als algen. Deze kennis, gecombineerd met onze technische know-how en slimme manier van werken, stelt ons in staat om altijd een oplossing te vinden voor onze klanten in hun specifieke productieproces.

Algen procesapparatuur

Proceslijnen speciaal ontwikkeld voor de verwerking van algen

Dinnissen heeft veel succesvolle projecten opgeleverd in de foodsector, onder meer machines van algen. We bieden een breed scala aan voeding specifieke verwerkingsmachines. Als voorbeeld de unieke monstername unit. De monstername unit is op maat gemaakt om te voldoen aan de strenge eisen in de voedingssector. Het heeft een zeer hygiënisch ontwerp en de zuiger die het product opneemt is metaal detecteerbaar. Het is mogelijk om in batch of continu te bemonsteren.

Een ontwerp op maat, in combinatie met de slimme manier van werken, maakt de monstername unit echt de beste optie voor producenten die hun product willen proeven.

Algen

Meerdere stappen in het algenproces kunnen in slechts één stap worden uitgevoerd. Het is mogelijk om tegelijkertijd te mengen en af te koelen. De behandeling van het product is erg belangrijk, om thermische behandeling te stimuleren kan directe of indirecte warmteoverdracht plaatsvinden zonder het product te beschadigen. De verpakking van dit product vindt plaats onder stikstofcondities om de houdbaarheid van het eindproduct te verlengen.


in onderstaand fotoalbum zijn machines en proceslijnen weergegeven voor de verwerking van algen

Monsternamesysteem
Big bag vulstations
Pegasus® 4500 Wingdoor
Monsternamesysteem gedemonteerd
Vulkop big bag vulstation
Pegasus 4500 menger
Pegasus 7C-MG Menger
Monsternamesysteem
Pegasus Mixer - PG-3000

Our mineral processing solutions


Meer informatie
Wilt u meer weten over onze ervaring en wat wij voor uw specifieke productieproces kunnen betekenen,
Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze specialisten, zij helpen u graag verder!

Han Joosten

Contact

Erwin Vogelsangs

Contact

Anouk van Veen

Contact

Highly effective heat transfer through the combination of direct and indirect cooling, with Dinnissen's continuous mixing unit.

Samen maximaliseren we de performance en efficiency van uw proces

Neem contact op voor een oplossing op maat

Algen